PRE/PRO BIOTIC – перша конференція в Україні, яка висвітлює питання про- та пребіотичної терапії

PRE/PRO BIOTIC – перша конференція в Україні, яка висвітлює питання про- та пребіотичної терапії для підтримки здоров'я людей протягом усього життя.20-21 лютого 2019 р., м. Київ


Упродовж останніх років у світі різко активізувалися дослідження щодо застосування про- та пребіотиків. Огляди впливу про- та пребіотиків на здоров'я людей, а також хвороб є численними та підкреслюють різноманітні аспекти досліджуваної галузі: гігієну ротової порожнини, стансистеми травлення, імуномодуляцію, зв'язок кишечника та мозку, ожиріння, діабет, онкологію та ефективність лікарських засобів.

Конференція про корисні бактерії PRO/PRE BIOTIC покликана висвітлити останні наукові результати з нової точки зору, тобто вплив пре- та пробіотиків, пов'язаних з особливими потребами зростання і розвитку людей.

Запрошуємо до участі в обговореннях лікарів наступних спеціалістів: терапевтів, гастроентерологів, імунологів, алергологів, дієтологів, акушерів-гінекологів, педіатрів, сімейних лікарів та інших спеціалістів

У ПРОГРАМІ:
Доповіді представників фармацевтичних компаній-лідерів щодо результатів досліджень, які проводились у світі та в Україні, на тему впливу молекули про- і пребіотиків на людину. Напрямки, в рамках яких велись дослідження: Алергологія, Імунологія, Гастроентерологія, Педіатрія.

Всі доповіді, які ви почуєте під час конференції, будуть містити виключно наукову інформацію, без згадування торгових марок і без реклами.

Ми прагнемо створити справжню платформу для обговорення нових ініціатив та практик із застосування корисних мікроорганізмів в харчових продуктах та медицині.

Запрошуємо Вас взяти участь в обговореннях з учасниками – експертами в різних дисциплінах та встановити партнерські зв’язки.

Детальніше про захід PRO/PRE BIOTIC: http://proprebiotic.com.ua/

Запрошуємо приєднатися до нашої групи у мережіFacebook:https://www.facebook.com/events/357474215024009/


Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram