Критерії вибору приватної медичної клініки

Потреби кожної сучасної людини ростуть разом зі зміною рівня життя. Тому все більша кількість людей при виборі приватної або муніципальної клініки, віддають перевагу саме першому варіанту.

Все досить просто: люди бажають отримати якісну медичну послугу, користуючись сучасними апаратами та обладнанням. Приватна клініка дозволяє пацієнтові отримати оперативну допомогу, без тривалого очікування в чергах і талонів, які необхідно отримати в реєстратурі за місяць до прийому фахівця.

приватна клініка

Імідж клініки

Обираючи хороший медцентр, важливо обов'язково звернути увагу на його імідж, порівнюючи з іншими лікувальними установами. Адже саме імідж безпосередньо впливає на репутацію клініки. Основа будь-якої репутації – реальні відгуки пацієнтів. Як правило, люди відправляються на пошуки медичного центру самостійно – розшукуючи клініки через Інтернет, або цікавляться думкою своїх знайомих, колег по роботі.

Тому, обираючи приватний медичний центр, потрібно виконати наступне:

  1. Поцікавитися про наявність державної ліцензії, яка свідчить про те, що медична клініка має повне право займатися медичною діяльністю та надавати дані послуги.
  2. Перевірити офіційний сайт клініки на наявність всіляких сертифікатів, дипломів або нагород. Кількість і якість таких нагород впливає на рівень довіри до конкретного закладу.

Кваліфіковані фахівці

Пацієнти бажають проходити обстеження та подальше лікування у кваліфікованих лікарів, а тому разом з відгуками про клініку, важливо ознайомитися з відгуками про лікарів.

Приватні клініки Києва спростили для користувачів пошуки потрібного фахівця, розповідаючи про кожного лікаря необхідну основну інформацію:

  • ПІБ;
  • спеціалізація та кваліфікація;
  • стаж роботи в даній сфері діяльності;
  • наукові статті (якщо такі є);
  • відгуки пацієнтів;
  • години прийому.

Приватна клініка пропонує простий спосіб пошуку певного фахівця на сайті.

Цінова політика

Цей критерій є важливим для пацієнтів, які завжди порівнюють ціну на лікування в декількох медичних установах. Тому на сайті клініки повинен бути спеціальний прайс з повним переліком послуг, що надаються, а також їх вартістю. Згідно зі статистикою, установи, які не пропонують прайс-лист на своєму сайті, отримують найменшу кількість звернень з боку пацієнтів.

Центр сімейної медицини пропонує додатковий короткий опис до тієї чи іншої послуги. Кожен пацієнт повинен враховувати, що вартість складається з наступних складових:

  • використовуване устаткування (обладнання клініки);
  • використовувані матеріали в роботі;
  • кваліфікація працюючих фахівців;
  • список послуг, що надаються;
  • час роботи.

Якщо клієнт впевнений в якості послуг, що надаються, він не буде звертатися до конкурентів. Тому пацієнт повинен мати можливість записатися на прийом до лікаря в м. Київ не тільки за вказаними на сайті номерами телефону, але й також, скориставшись спеціальною формою зв'язку.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram