МОЗ та Philips Medical Systems підписали меморандум про співпрацю для покращення доступу українців до високотехнологічної медичної допомоги

10 грудня Міністерство охорони здоров’я України та компанія Philips Medical Systems підписали меморандум про співпрацю.

Меморандум між МОЗ України та Philips стосується співпраці та взаємності у таких напрямах:

  • Підвищення якості онкологічної служби України, що включає обмін передовим досвідом у плануванні інтегрованої онкологічної допомоги та шляхів лікування пацієнтів на основі сучасних методів діагностики, планування терапії, лікування та спостереження за пацієнтами.
  • Покращення доступу та управління цифровими знеособленими даними пацієнтів та цифровими клінічними зображеннями.
  • Підвищення якості та доступності вторинної та спеціальної медичної допомоги, включаючи оцінку потреб у медичних послугах, точне планування клінічних послуг, розробку стратегічних дорожніх карт та пацієнтоцентричних проєктів закладів охорони здоров’я.
  • Розширення доступу до сучасних технологічних послуг із діагностики та лікування.
  • Документ підписали перший заступник міністра охорони здоров’я Україні Олександр Комаріда та Віцепрезидент із глобальної взаємодії з державними органами та громадськістю Philips Medical Systems Nederland B.V. Ян-Віллем Шейгронд.

“Міністерство охорони здоров’я стежить за оновленнями у технологіях діагностики і прагне зробити високотехнологічні медичні послуги більш доступними для українців. Саме цьому присвячений наш меморандум із компанією Philips, адже компанія має значний досвід та ресурси, які допоможуть досягти максимальних результатів у реалізації основних завдань міністерства, – відзначив Олександр Комаріда. – Ми щиро вдячні Уряду Королівства Нідерландів та компанії Philips Medical Systems за чудову можливість розвивати охорону здоров’я в Україні та впроваджувати найкращий медичний досвід для покращення здоров’я українців та підвищення якості їхнього життя”.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram