Українці зможуть повернутися до повсякденного життя: імпланти для остеосинтезу вже доступні для пацієнтів

Внаслідок повномасштабного російського вторгнення цивільні та військові страждають від поранень зі складним ураженням кісток. За останні десять місяців кількість постраждалих різко зросла.

Імпланти для остеосинтезу — ефективне рішення, яке допоможе постраждалим від війни росії проти України пролікувати складні ураження кісток. Для цього Міністерство охорони здоров’я України обрало три пілотні лікарні в Ужгороді, Вінниці та Черкасах, куди необхідні імпланти для остеосинтезу будуть постачатися як гуманітарна допомога.

«З війною цінність людського життя набула нового смислу. З метою забезпечити достойну якість життя українцям, які отримали серйозні поранення, наше Міністерство залучає до колаборації компанії-лідери із передових медичних технологій та фонди, які з ними співпрацюють», — говорить заступниця міністра з питань цифрового розвитку Марія Карчевич.

Тому на запит Міністерства охорони здоров’я України, за підтримки глобальної біофармацевтичної компанії «AstraZeneca», Yellowblue Force Foundation (YBF) допоможе українцям, які постраждали від війни, імплантами для остеосинтезу. Компанія-постачальник імплантів для остеосинтезу була обрана в результаті ретельної тендерної процедури. Це інноваційний європейський виробник, отже, пацієнти отримають лікування сучасними та якісними імплантами.

«Команда нашого Фонду щаслива реалізовувати разом із партнерами цей благодійний проєкт. З його допомогою ми можемо долучитися до повернення людей, які отримали травми через війну, до нормального життя: можливості ходити, обіймати рідних, повернутися до роботи. Я щиро вдячний чудовій команді цього благодійного проєкту, яка протягом останніх місяців тісно співпрацювала з фахівцями МОЗ, провідними лікарями-практиками для визначення максимально повної й точної потреби. А ще команді вдалося знайти рішення, яке дозволить постачати до лікарень саме ті імпланти, які підійдуть конкретному пацієнту», — розповідає Борис Даневич, співзасновник міжнародної волонтерської організації «Yellowblue Force Foundation».

Загалом очікується, що в межах благодійного проєкту імпланти для остеосинтезу зможуть отримати більше ніж півтори тисячі пацієнтів. Вони будуть доступні безоплатно для пацієнтів, які постраждали від війни в Україні.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram