Дитяча лікарня «Охматдит» отримала сучасний комп’ютерний томограф

Національна дитяча спеціалізована лікарня «Охматдит» отримала експертний компʼютерний томограф Siemens. Медичне обладнання було закуплено та доставлено Медичними закупівлями України на замовлення Міністерства охорони здоров’я.

Нагадаємо, що комп’ютерна томографія (КТ) – це метод променевої діагностики, заснований на застосуванні рентгенівських променів. Комп’ютерний томограф дозволяє отримувати позрізові зображення тіла завдяки рентгенівській трубці та детектору, що обертаються навколо тіла пацієнта.

Зазначимо, що Охматдит є багатопрофільним діагностично-лікувальним закладом, який надає спеціалізовану висококваліфіковану медичну допомогу дітям. Заклад є найбільшою дитячою лікарнею в Україні. Тому завдяки новітньому апарату лікарі зможуть забезпечити повноцінну діагностику дітей будь-якого віку з мінімально променевим навантаженням та високою якістю обстежень.

Крім того, такий апарат обладнано можливістю виконувати малі хірургічні втручання, біопсії та пункції під контролем КТ та широким спектром сучасних клінічних застосунків відповідно до потреб лікарів.

Працівники відділення променевої діагностики зможуть працювати з обладнанням після введення пристрою в експлуатацію та отримання відповідного дозволу й ліцензії ДІЯР.





Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram