За підсумками благодійного хірургічного Конгресу ICAMPS 2023 його організатори перерахували на хірургічне лікування воїнів ЗСУ 700 000 гривень

За підсумками благодійного міжнародного хірургічного Конгресу ICAMPS 2023 його організатори клініка ANACOSMA та Школа пластичної хірургії Павла Денищука 26 вересня перерахували на хірургічне лікування воїнів ЗСУ 700 000 гривень.

22-23 вересня 2023 року у Києві відбувся Благодійний Міжнародний Конгрес ICAMPS 2023 “Сучасні тренди реконструктивної та пластичної хірургії”. У наймасштабнішому науково-навчальному заході останніх двох років взяли участь понад 400 учасників. Крім інтенсивногообміну знаннями, інформацією та практиками на рівні останніх світових стандартів, з самогопочатку було заплановано весь прибуток від проведення заходу спрямувати на хірургічнелікування воїнів ЗСУ.

Організатори, зокрема клініка ANACOSMA та Школа пластичної хірургії Павла Денищука радіповідомити, що за підсумками Конгресу вже 26 вересня на хірургічне лікування воїнів ЗСУбуло перераховано 700 000 (сімсот тисяч) гривень. Інформація про конкретний розподіл цієїсуми між військовими госпіталями з деталями буде надана найближчим часом разом спільноз співорганізатором конгресу Благодійним Фондом «Сучасна Україна». Також будеповідомлено про остаточний розподіл на благодійні цілі коштів, виручених на благодійномуаукціоні мистецьких об’єктів воєнної доби, що проходив ексклюзивно для учасників Конгресу.

З усіма деталями Конгресу ICAMPS 2023 можна ознайомитись на сайті https://icamps.com.ua/.

Контакти для інформаційних запитів:
З усіма питаннями та уточненнями можна звертатись до
  • Олександри Мартиненко за електронною поштою denyshchuk.school@gmail.com чи зателефоном 066-476-50-17 (для дзвінків та комунікацій в Telegram).
  • Дмитра Джеджули за адресою ddzhedzhula@gmail.com чи телефоном 068-100-00-04.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram