Чому не обов'язково купувати засіб з позначкою anti-age або як будь-який крем може бути омолоджувальним

Не поспішайте витрачати сотні гривень за модний бренд.


Якщо ви мало спите, курите, погано харчуєтеся і живете в ритмі постійного стресу, то рано чи пізно ваша шкіра влаштує страйк. Незважаючи на те, що до 30 років ви виглядали молодо і свіжо за такого способу життя, далі вам неодмінно знадобиться профілактика старіння. І тут — сюрприз! Не обов'язково купувати крем з позначкою anti-age, не поспішайте віддавати кілька десятків євро за модний бренд, інформує Ukr.Media.

Якщо крем вирішує вашу проблему, а результат вас влаштовує, значить, засіб вам підходить і його абсолютно точно можна назвати омолоджувальним, незалежно від того, є у нього "анти-ейдж" у назві чи ні.

На жаль, з цієї ж причини, нічого не заважає виробникові написати на звичайному зволожувальному кремі "проти старіння" і спокійно дивитися, як зростають продажі його продукції.

Догляд anti-age не вирішує глобальних проблем

Зрозуміло, все індивідуально, у нас різна генетика і старіємо ми по-різному. Але немає сенсу в 45 років використовувати тільки антивіковий крем, але при цьому постійно відмовляти собі в поході до косметолога на процедури, що омолоджують. Якщо у вас глибокі зморшки, помітна втрата еластичності, а гравітаційний птоз вже «потяг» овал обличчя на «темний бік сили», то сподіватися тільки на антивіковий крем як мінімум недалекоглядно і дивно.

Тут потрібні професійні косметологічні рішення, і лише крем не допоможе.

Але якщо ви підтримували своє обличчя до цього віку, то anti-age косметика може відмінно зафіксувати й продовжити той результат, який ви отримали у досвідченого косметолога.

Запам'ятайте!

Особливо рекомендується для вікової та пошкодженої шкіри «анти-ейдж» креми з екстрактом креми з екстрактом центелли азіатської, з факторами росту, з пептидами, з бурштиновою і молочною кислотою. Вони допомагають відновити кровообіг, зменшують набряклість, перезапускають синтез колагену, знімають стрес на клітинному рівні, відновлюють бар'єрні функції шкіри — просто казка, а не інгредієнти.

У будь-якому разі, запланувати купівлю саме косметики anti-age має сенс у 30-35 років: що раніше ви почнете підтримувати здоровий стан своєї шкіри, то надалі буде простіше виграти битву за молодість.

Ефективна "антивікова" косметика не може бути органічною

Мода на філософію в стилі «органіка краща, ефективніша та безпечніша» створила сприятливі умови для маркетологів, які вирішили схрестити тренд anti-age продуктів та натуральної косметики. Найцікавіше, що спочатку позначку «органічний анти-ейдж» на свої тюбики ставили представники мас-маркетів брендів. Їм можна: вони взагалі слава якихось імпресіоністів у промисловості краси ─ що хочуть, те й пишуть. Потім цю «пісню» підхопили люксові марки, і не зважати на це вже просто стало неможливо. Професійна косметика як не намагалася триматися понад усе, не змогла встояти. Тому іноді навіть на професійному ринку можна зустріти банку із сакраментальним «100% натуральний anti-age».

Важливо!

Органічна косметика не конкурент справжнім антивіковим доглядам!

Попри те, що чесні виробники органіки (такі, безумовно, є) приділяють велику увагу тому, щоб їхня сировина для майбутніх продуктів була екологічно чистою з максимальним вмістом активних інгредієнтів, змагатися в ефективності з антивіковими продуктами (наприклад, з додаванням пептидів) вони навряд чи можуть.

Нумо дивитись на речі адекватно. Повністю натуральна косметика може знизити втрату трансепідермальної вологи, вона чудово підвищує захисні функції шкіри, але, на жаль, скоригувати серйозні вікові зміни, уповільнити процес старіння та позбавити глибоких зморшків їй не під силу. Навіть якщо говорити про просте зволоження шкіри, то краще все ж таки крем з гіалуроновою кислотою. А як ви знаєте, вона з'являється у складі косметики зовсім не органічним шляхом

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram