Англійська для медиків.

АНГЛІЙСЬКА ДЛЯ МЕДИКІВ. Частина 1

У наш час більшість актуальної інформації публікується англійською мовою, особливо професійна медична література. Враховуючи усю складність пошуку дійсно якісних курсів медичної англійської та вільного часу задля її вивчення, пропонуємо вам самим вирішувати коли, що та в якому об’ємі вивчати. Вашій увазі підбірка команди #UAMED для самостійного вивчення саме медичної англійської.

1) https://www.medicalenglish.com/
Тут ви можете абсолютно безкоштовно отримати 21 тему, кожна з яких складається з 5 тестів, кожен містить 20-25 питань, та vocabulary list.

2) https://www.englishclub.com/english-…/medical-vocabulary.htm
Анатомія та фізіологія, встановлення діагнозу, процедури. А що ще потрібно? 

3) https://www.tedmed.com/videos
Звичайно, вивчення нових слів та правил дуже важливо, але це ніщо, якщо не слухати правильну англійську мову! Саме на цьому сайті, професіонали своєї справи розкажуть про свій клінічний досвід та актуальні соціальні проблеми з медичної точки зору.

4) https://learnenglish.britishcouncil.org/…/english-medicine-…
Всі, хто вивчав англійську раніше, 100% зіштовхувались з домашніми чи самостійними завданнями від British Council . І ось вони знову пропонують вам прослухати подкасти задля кращого розуміння саме усної мови.

5) https://www.wimbledon-school.ac.uk/courses/medical-english/

Для тих, хто планує виїжджати за кордон та має потребу у сертифікаті, що підтверджує рівень володіння мовою, пропонуємо курс від Wimbledon School of English.


АНГЛІЙСЬКА ДЛЯ МЕДИКІВ. Частина 2

Для сучасного лікаря є надзвичайно важливим вивчення англійської мови, адже це допомагає отримувати нові можливості для навчання та обмінів досвідом із колегами за кордоном.

Пропонуємо вашій увазі ще декілька важливих джерел для вивчення медичної англійської. УВАГА: посилання краще переглядати з комп'ютера, ніж з телефону.

1. https://medlineplus.gov/anatomyvideos.html – ресурс, на якому ви знайдете відеоматеріали з анатомії людини з усією необхідною лексикою.

2. https://medlineplus.gov/encyclopedia.html – енциклопедія англійською мовою, яка містить понад 4000 статей про симптоми, хвороби та операції.

3. http://www.innerbody.com/ - сайт з детальними анатомічними моделями людського тіла. Ресурс допоможе краще вивчити будову тіла та дізнатися назви систем та органів англійською.

4. http://www.online-medical-dictionary.org/ і https://www.medilexicon.com/-великі медичні словники з пошуком за запитом чи алфавітом. Дуже зручні і прості в користуванні.

5. https://elt.oup.com/student/oefc/?cc=ua&selLanguage=uk - тут ви знайдете вправи на граматику, аудіювання та знання слів. Medicine 1 і 2 розрахований більшою мірою для лікарів, Nursing 1 і 2 - для медсестер.

  • За матеріалами: UAMED
Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram