Гроші йдуть за дослідженнями: розпочався конкурсний відбір наукових робіт

Черговий крок до лише цільового фінансування медичної науки на інноваційні проєкти та ефективного використання коштів. Запрошуємо заклади та установи, що знаходяться у сфері управління МОЗ України на конкурсний відбір проєктів наукових досліджень і розробок на 2020 рік за новими справедливими правилами фінансування.

Що змінилося

  • На оцінку заявок учасників буде впливати як якість та реалістичність заявки, так і науковий доробок керівника роботи за останні 5 років. Враховуватимуться його наукові статті у виданнях, що індексуються у провідних міжнародних наукометричних базах даних, патенти на винаходи, залучені кошти на наукові дослідження (державно-приватне партнерство та міжнародні гранти), доброчесність.

Докладніше про критерії відбору можна прочитати тут: https://bit.ly/2EjFtRt

  • На розгляд Конкурсної комісії надійдуть деперсоналізовані заявки учасників. На них не будуть зазначатися назва установи, прізвище керівника і виконавців. Це забезпечить справедливість та неупередженість конкурсного відбору.

Нагадаємо, у жовтні МОЗ України затвердило нові правила, за якими здійснюватиме розгляд наукових робіт в міністерстві, – Положення про Комісію з питань науково-дослідних робіт.

Конкурсний відбір

Розпочався конкурсний відбір проєктів фундаментальних і прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок для закладів та установ, що знаходяться у сфері управління МОЗ України. Виконання цих досліджень розпочнеться у 2020 році за рахунок коштів державного бюджету.

Подавайте документи для участі у конкурсному відборі до 13 січня 2020 року.

Докладніше про вимоги до учасників конкурсу, критерії відбору, методичні рекомендації щодо підготовки проєктів заявок на фінансування наукових досліджень і розробок, примірні форми заявок та відомостей до заявок, анотованого звіту: https://bit.ly/2EjFtRt

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram