6 кращих напоїв для міцного сну

Втома, стрес, безліч думок в голові, бажання «посидіти» в телефоні або дивитися телевізор — нерідко подібні події призводять до неможливості заснути. В такому випадку відмінно допоможуть певні напої.

Ромашковий чай

Не любите молочні напої? Не хочете вживати щось з часткою алкоголю? Але при цьому не можете заснути? Скористайтеся можливістю випити заспокійливий чай – з ромашкою. Це ідеальний напій для заспокоєння, розслаблення. Особливо корисно його вживати за півгодини до сну. Він буде точно міцним і якісним!

Какао

Гарячий напій з тертих какао-бобів, води і спецій — ідеальний при неможливості відійти до сну швидко. Напій жителів часів цивілізації майя завжди вживався прямо перед сном.

Гарячий пунш

В основу даного напою входить трохи віскі, фруктового соку, цукру (меду), гаряча вода і прянощі. Особливо ефективний в холодну пору року, коли вирують віруси та інфекції. Грип буде переможений за рахунок натуральних інгредієнтів в складі пуншу.

Тепле молоко

Деякі називають такий напій збоченням. Але не можна заперечувати, що він ідеальний для міцного сну. “Снодійне” в такому вигляді є результативним за рахунок вмісту триптофану і кальцію, що допомагає його засвоїти. Триптофан як попередник серотоніну дозволяє заспокоїти організм і допоможе заснути міцним сном.

М’ятний чай

Чай з м’ятою-ще один вид чаю для відмінного засипання. Заспокоїтися і розслабитися — ось його справжнє призначення. М’ята також дозволяє позбутися від нудоти. Корисний — але більш того – смачний. Ось що можна сказати про цей напій.

Гарячий шоколад

Нерідко цей вид напою плутають з какао. Однак цей напій більш густий, адже в ньому є какао-масло і какао-порошок. Якщо какао готують на воді, то шоколад — на вершках або молоці. Він більш насичений за смаком, приємний. І що важливо: він допомагає краще заснути, а на ранок відчути себе зарядженим, бадьорим і повним сил. Адже в такому випадку точно відмінно виспишся!

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram