Інформація щодо стану здоров’я екіпажу судна, який прибуває сьогодні в порт міста Одеси

Щодо стану здоров’я членів екіпажу судна "CMA CGM URAL", що прибуває сьогодні в порт міста Одеси.

У членів екіпажу немає підозри на СОVID-19. Зафіксовані випадки захворювання на ГРВІ. Про це офіційно повідомили представники компанії CMA CGM санітарно-карантинний підрозділ, що знаходяться у постійному контакті з судном "CMA CGM URAL".

За інформацією представників компанії вжито відповідних заходів та ведеться контроль за станом членів екіпажу.

Судно “CMA CGM URAL" вийшло з останнього порту Китаю Шекоу 16 січня 2020 року.
До прибуття в Україні судно здійснювало заходи до портів в Єгипті, Лівані, Туреччини та Румунії. У цих портах всі члени екіпажу судна пройшли перевірку відповідними службами на наявність у них ознак СОVID-19. Жодної підозри не виявлено.

Зважаючи на максимальний 14-ти денний інкубаційний період захворювання на СОVID-19 та враховуючи термін 27 днів від виходу судна з порту Китаю до приходу в порт Одеса, а також на перевірки членів екіпажу судна у попередніх - епідемічна ситуація на судні є благополучною.

Після прибуття судна всі члени екіпажу пройдуть відповідний температурний скринінг та у разі підозри будуть скеровані в спеціальні медичні заклади. Будуть проведені лабораторні дослідження та тест на СОVID-19. Санітарно-карантинні підрозділи МОЗ, які працюють в порту відслідковують курс слідування зазначеного судна та володіє інформацією про стан здоров’я екіпажу.
Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram