Максим Степанов про добір на посаду Голови НСЗУ: Це максимально прозора процедура, відеозапис усіх співбесід буде опублікований на ресурсах МОЗ

2 червня Міністр охорони здоров’я проведе співбесіди із кандидатами на посаду Голови Національної служби здоров’я України. Інтерв’ю відбуватимуться у форматі відеоконференції, а відеозапис усіх розмов МОЗ опублікує у загальний доступ, - щоб гарантувати чесність і прозорість процесу.

Про це Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов заявив на щоденному брифінгу.

“Інтерв’ю було запропоновано усім 17 кандидатам, яких до співбесіди допустила кадрова служба. Станом на 8 годину ранку, підтвердили свою участь 9 людей, відмовилися – 3 особи, звернулися із проханням щодо зміни часу співбесіди – 4 людини, а не надала жодної відповіді – 1 особа. Співбесіда з усіма кандидатами буде відбуватися дистанційно, у форматі відеоконференції, відповідно до сформованого графіку”, - наголосив Максим Степанов.

За словами очільника відомства, прізвище переможця не має для Міністра ніякого значення, а головний критерій – професійні якості кандидатів. При цьому добір на посаду Голови НСЗУ відбуватиметься максимально прозоро, - щоб до МОЗ не виникало ніяких запитань.

“Всі без виключення співбесіди будуть записані на відео, а після проведення конкурсу записи будуть викладені у загальний доступ. Щоб всі могли переконатися, що добір було проведено максимально чесно і прозоро”, - резюмував Максим Степанов.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram