Онлайн навчання для керівників лікарень на Prometheus

Як ефективно управляти медичним закладом в нових умовах та під час кризи: унікальні навчальні програми для керівників та головних лікарів вже доступні онлайн.

Онлайн курси «Менеджмент медичного підприємства» та «Антикризовий курс для медичних менеджерів» вже стартували на одній із найбільших освітніх платформ «Prometheus». Нові навчальні онлайн-програми розроблені проєктом USAID Ukraine USAID Україна «Підтримка реформи охорони здоров'я» у партнерстві з Львівською бізнес-школою УКУ та State University of New York (SUNY).

Програми спрямовані на вдосконалення та зміну у менеджерських підходах керівників медичних закладів, котрі почали працювати в нових умовах фінансування і змушені долати виклики швидкого поширення COVID-19. Впродовж навчання керівники закладів первинної та спеціалізованої медичної допомоги, головні лікарі та представники департаментів охорони здоров’я опанують лідерські якості, ефективні інструменти комунікації, інструменти економічної ефективності та фінансового менеджменту та познайомляться з основами операційного менеджменту у час кризи.

Кожен з курсів складається з модульного дистанційного навчання та є доступним на безкоштовній освітній платформі«Prometheus»впродовж наступнихтрьох років,що дозволить учасникам самостійно обирати час та терміни для проходження курсу.

У вересні перші слухачі курсів уже встигли ознайомитись із кращими моделями охорони здоров’я у світі, опанували стратегічне управління медзакладом, вдосконалили свої знання щодо роботи електронної системи охорони здоров’я, а також вивчили основи кризового менеджменту та комунікації.

«Раджу долучитись до проходження курсів всім управлінцям медичних закладів! Курс «Менеджмент медичного підприємства» буде надзвичайно корисний для тих, хто недавно став керівником закладу, адже цей освітній курс саме те, з чого варто почати професійний розвиток. «Антикризовий курс для медичних менеджерів» в умовах сьогодення актуальний, як ніколи! Цікаві, коротенькі, добре структуровані лекції, матеріали для самостійного опрацювання і розбір успішного кейсу – прекрасний формат для сучасного безперервного професійного розвитку. Тут і про успішні комунікації, і про командну роботу, і про роль лідера! А ще на курсі є можливість спілкування та обговорення важливих питань з іншими учасниками курсу – обмін досвідом, нові знайомства та підтримка колег гарантовані! –Наталя Ружніцька, заступник головного лікаря КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чортківської районної ради (Тернопільська область).

Поспішайте зареєструватись на безкоштовні навчальні програми на освітній платформі «Prometheus» та приєднуйтесь до спільноти лідерів змін у системі охорони здоров’я України.
Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram