Ярослав Кучер: Ми налагодили обмін даними між ДП «Дія» та ЦГЗ, що спростить визначення кола осіб, контактних з хворим на COVІD-19

Міністерство охорони здоров’я України спільно з Міністерством цифрової трансформації, Нацполіцією та Держприкордонслужбою продовжують вдосконалювати сервіс «Дій вдома».

Про це під час щоденного брифінгу повідомив заступник Міністра охорони здоров’я України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Ярослав Кучер.

«Міністерство охорони здоров’я надало свої пропозиції щодо посилення контролю за особами, які повинні проходити обов’язкову самоізоляцію та щодо кола осіб, які були у контакті з ними. Наразі також вирішується питання перекладу додатку “Дій вдома” англійською для іноземних громадян, які приїжджають в Україну з країн червоної зони. Крім цього, налагоджений функціонал додатку, який дозволяє надсилати повідомлення на номери іноземних операторів мобільного зв’язку, чого не було раніше», — зазначив Ярослав Кучер.

Нагадаємо, мобільний додаток «Дій вдома» призначений, зокрема, для контролю за дотриманням обов’язкової самоізоляції на час карантину.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram