5 корисних сайтів для доказового лікаря

Впевнені, що аудиторія, яка нас читає вже знайома з такими гігантами вичерпної інформації на теренах світової доказової медицини як UpToDate, Medscape, WebMD. Тому ми підготували добірку менш тривіальних, але не менш корисних сайтів для лікарів.

1. Kevin MD

Kevin Pho, M.D. "голос провідного лікаря" в соціальних медіа. Тисячі авторів викладають свої матеріали на цьому сайті. Передові лікарі первинної ланки, хірурги, вузькопрофільні лікарі, медсестри, студенти-медики та експерти, що займаються політикою, щодня випускають кілька статей.

2. Doximity

Це провідна соціальна мережа для лікарів. Понад 70% лікарів у США є членами цієї спільноти, клініцисти використовують Doximity для співпраці з іншими медичними працівниками щодо обговорення випадків з практики та кар'єрних зв’язків.

3. iMedical Apps

Корисний ресурс в якому ви зможете знайти огляд мобільних медичних додатків та пристроїв. Кожна з публікацій ґрунтується на досвіді роботи лікарів у клініці.

4. Trip Database

Пошукова система, яку лікарі можуть використовувати для швидкого та легкого пошуку високоякісних доказів розв'язання клінічних питань у щоденній практиці. Trip Database шукає високоякісну медичну інформацію на безлічі сайтів, надаючи прямий доступ до найбільшої колекції матеріалів, заснованих на доказах та журнальних статей в Інтернеті.

5. 33 Charts

Медичний блог, що був заснований у 2006 році педіатром-гастроентерологом Bryan Vartabedian. Сайт допоможе вам дізнатися більше про сучасну медицину та її мінливий ландшафт.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram