Чернівці: у палаті, де стався вибух, перебувало четверо хворих

 КИЇВ. 27 лютого. УНН. У результаті вибуху та пожежі несуттєво обгоріла одна палата, у якій перебували четверо хворих. На жаль, один із них загинув, інший – у реанімації. Ще двоє пацієнтів почуваються добре. Про це повідомила заступниця голови Чернівецької обласної державної адміністрації Наталія Гусак, передає УНН із посиланням на пресслужбу Чернівецької ОДА

Деталі

У міській лікарні №1 трапився вибух, у результаті якого один чоловік загинув та один отримав опіки.
На місці події працюють усі оперативні служби. Також у лікарню прибула заступниця голови Чернівецької обласної державної адміністрації Наталія Гусак.

Цитата

"Наразі ситуація під контролем. У результаті вибуху та пожежі несуттєво обгоріла одна палата, у якій перебували четверо хворих. На жаль, один із них загинув, інший – у реанімації. Ще двоє пацієнтів почуваються добре та дають покази правоохоронцям. Через дим і неприємний запах ми мусимо перемістити 28 недужих. Їх перевезуть до міських лікарень №3 та №4, а також до обласної лікарні. Частину хворих, стан здоров’я яких у нормі, випишуть", – пояснила Наталія Гусак.

Додамо

За її словами, що саме стало причиною трагедії – з’ясують фахівці. Наразі відомо, що це не вибух кисневого балона. Також пожежа не пов’язана із електромережею.

Раніше

Заступниця голови Чернівецької обласної державної адміністрації Наталія Гусак повідомила, що у Чернівцях у міській лікарні №1 стався вибух, є постраждалі.

Також наразі стало відомо, що у результаті вибуху загинув пацієнт лікарні.

  • За матеріалами: unn
Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram