Mama Special 2021 - премія для героїчних матусь, які змінюють наш світ (ДОЛУЧАЙТЕСЬ)

17 червня2021 року в Готельно-ресторанному комплексі «Софіївський Посад» відбудеться церемонія нагородження мам особливих діток, які всупереч долі дивують своїм характером та діяльністю. Ініціатором неймовірного, урочистого заходу"Mama Special" 2021(https://fb.watch/5Tua5lgiSD/ ) являється Всеукраїнський Благодійній Фонд "Мрію жити"(https://www.mriyuzhiti.com/uk )на чолі із засновницею та головоюІриною Поповською (https://www.mriyuzhiti.com/uk/team ). Покликанням кожного співробітника фонду є допомога дітям з діагнозом ДЦП."Мрію жити" - це, в першу чергу, турбота і опіка для дітей з обмеженими можливостями. Нагородження"Mama Special" 2021має на метістати стартом щорічної премії для героїчних матусь, які змінюють наш світ і є показовим прикладом для багатьох!

Номінантки (мами підопічних БО БФ "Мрію жити") — це жінки, які не скорилися долі, які сьогодні — прикладом сильної волі та незламного духу.Про цих жінок можна сказати одним словом — гідність. Жити гідно, тому що — людина. І інвалідність твоєї дитини не може стати перешкодою, а навпаки ще більшою є подвійною мотивацією. Всі учасниці отримають дипломи, іменні статуетки, подарунки.

У програмі заходу: церемонія нагородження, музичні виступи за участю зірок і дітей, подарунки, fashion показ, шведський стіл,розважальна програма для дітей (аніматори, майстер-класи, подарунки та ін.), одним словом - неймовірна атмосфера тепла, посмішок, радості та можливості нових знайомств заради блага дітей.

Серед присутніх на святі, будуть політики, бізнесмени, меценати, представники партнерів, громадські діячі, журналісти, фотографи, оператори і т. д.

Всеукраїнський Благодійній Фонд "Мрію жити" пропонує Вам приєднатися до цієї знаменної події - нагородження премії "Mama Special" 2021 і стати партнером цього важливого заходу. Будь-яка спонсорська підтримка, виходячи з можливостей, на Ваш розсуд - вітається.

БО БФ «Мрію жити» запрошує до співпраці та до церемонії і пропонує стати партнером події.Сподіваємося на розвиток взаємовигідної співпраці, добрі справи творити разом легше!

Благодійний фонд “Мрiю жити” створений з метою пiдтримки дiтей з дiагнозом ДЦП та їх сімей.Місія фонду - допомогти дiтям з дiагнозом ДЦП жити повноцінним щасливим життям та бути соціально затребуваними. Адже ДЦП - це не вирок, а довга терпляча праця!

Вже понад 6 років ми професійно займаємося благодійностю і робимо це з радістю, адже наша робота – шанс змінити хоч маленьку частинку чиєїсь долі.

Відповідальні по церемонії:

Голова БО БФ «Мрію жити»Ірина Поповська-097-227-78-50

fond@mriyuzhiti.com

Керівник проектів БО БФ «Мрію жити»Світлана Середюк

067-537-78-28

svetlana.mriyuzhiti@gmail.com



Сайт та сторінки у соціальних мережах:

Сайтhttps://www.mriyuzhiti.com/uk

Сторінка у Фейсбук https://www.facebook.com/mriyuzhiti

Ютуб-канал

https://www.youtube.com/c/%D0%9C%D1%80%D1%96%D1%8E%D0%96%D0%B8%D1%82%D0%B8

Інстаграм https://www.instagram.com/mriyuzhiti/

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram