1000 генераторів для українських лікарень

У час, коли росія нищить українську інфраструктуру, цивілізований світ обʼєднується заради допомоги Україні. Допомагають не лише уряди, держави, компанії, а й окремі люди. Днями відомий американський актор Лієв Шрайбер оголосив благодійний збір на генератори для українських медзакладів. Цю акцію він присвятив Дню Подяки, який традиційно святкують у США.

«Українські медики працюють під обстрілами й бомбардуваннями з першого дня війни. Їхні руки творять дива щодня, рятуючи людські життя. Я знаю, що вони достатньо відважні, аби працювати при свічках і ліхтариках. І найменше, що ми можемо для них зробити, – це створити умови, за яких вони зможуть просто виконувати свою роботу. Найважливішу роботу», – зазначив актор.

Ціль збору – 1000 генераторів. І лише за кілька днів вже зібрано 40% необхідної суми.

За словами заступниці міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку Марії Карчевич, в Україні наразі є додаткова потреба у понад 1000 генераторах різної потужності. Закуплені в рамках благодійної акції прилади передадуть медзакладам у регіони.

«Ми дуже вдячні Лієву Шрайберу за підтримку та цей важливий збір, і кожному донору за внески, які повертають світло не тільки в наші лікарні, але й в наші серця. Ми ніколи не залишимося в темряві, бо світло в наших серцях та серцях тих, хто вболіває за Україну», – сказала Марія Карчевич.

Долучитися до збору можна за посиланням: https://donorbox.org/lievschreiber

Нагадаємо, 6 липня 2022 Лієв Шрайбер став послом фандрейзингової платформи зі збору коштів для України UNITED24 за напрямом медичної допомоги.

Довідка: Лієв Шрайбер – американський сценарист, кінопродюсер, кінорежисер, актор театру та кіно. Лауреат премії «Тоні». Відомий декількома блокбастерами, зокрема трилогією «Крик». Знімався у фільмах «Омен», «Ігри чемпіонів», «Острів собак», «Людина-павук. Навколо Всесвіту» та ін.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram