11 листопада ознаменувалося проведенням Eternity Life Forum


11 листопада відбулася знакова медична подія –Eternity Life Forum. Форум став першим заходом у своєму роді, який був доступний для перегляду у метавсесвіті: можливість гуляти залами, спілкуватися з іншими відвідувачами та відчувати всі переваги, як на офф-лайн заході.

Eternity Life Forum став як для спікерів, так і для учасників абсолютної квінтесенцією досвіду, знань та досліджень у сфері боротьби зі старінням та продовження життя.

Учасники та спікери з різних країн та частин світу: Америки, Європи, Індії, були об'єднані головною темою – продовження життя. На форумі було порушено практично всі аспекти, які сприяють та впливають на тривалість життя. Більшість із спікерів дотримуються думки про можливість досягнення біологічного безсмертя у майбутньому. У форумі взяли участь експерти з різних галузей знань.

  • Майкл Фоссел, США, Кандидат медичних наук, нейробіологія

  • Майкл Роуз, США, Кандидат наук, біолог, фармацевтичні дослідження та розробки

  • Натан Брайан, США, Професор фармакології, біохімії

  • Павло Борський, Чехія, Вчений з проблем старіння, доктор медичних наук

  • Франсуа-Ксав’є Пелле, Хорватія, Кандидат медичних наук (біологія та хімія старіння)

  • Денис Чернишов, Україна, Генеральний директор та засновник Eternity Life Clinics

  • Маріос Кіріазис, Кіпр, Біомедичний геронтолог

  • Антон Кулага, Румунія, Біоінформатик, дослідник старіння

  • Ольга Борисова, Україна, Біолог, генетик, магістр наук

  • Еліна Манжалій, Україна, Доктор медичних наук, професор (доцент) медицини

  • Сійм Лен, Естонія, Біохакер, бакалавр антропології

  • Хуго Олександр Феррейра, Португалія, Кандидат медичних наук, магістр, дослідник у галузі довголіття, нейромереж та онкології

  • Ілля Стамблер, Ізраїль, Кандидат медичних наук, головний науковий співробітник Vetek (Seniority) – Рух за довголіття та якість життя

  • Абхішек Чоудхарі, Індія, Засновник AyeAI, Autonomous Machines, Quantum Neuromorphics, Brain Interface

  • Ксенія Тугай, Швейцарія, Модератор Eternity Life Forum

  • Андрій Савицький, Великобританія, Магістр молекулярної фізіології

  • Марина Полякова, Німеччина, Кандидат медичних наук, психіатр та когнітивний нейробіолог

  • Хосе Педро Кастро, Португалія, Лікар біомедицини

  • Віктор Холін, доцент, професор, кандидат медичних наук, магістр охорони здоров'я

  • Андрій Віленський, Україна, Кандидат медичних наук, магістр медичних наук, генеральний директор ТОВ «ІСІДА-ЕКО», в. о. керівника НСЗУ 2020-2021 рр.

Різноманітність біомаркерів, циркадні ритми, вікові мітохондріальні дисфункції, пошук нових молекул довголіття в природі, огляд того, як працює старіння та які є технології, щоб повернути його назад – ці та багато інших тематик було порушено в ході Eternity Life Forum.

Головним сюрпризом у рамках форуму стала презентація проекту, глобальною метою якого є відкриття технологій, які допоможуть досягти безсмертя людству - Eternity Life Clinics. Проект представив ідейний натхненник та засновник клінік майбутнього – Денис Чернишов. Він розповів про те, що проект передбачає два формати – клініки та медичні центри. У клініках планується безпосереднє лікування клієнтів, з упором на превентивну медицину, завдяки використанню новітніх технологій, що дозволяють виявити хворобу на ранніх стадіях, а також схильність до тих чи інших захворювань. У той же час, дослідні центри будуть зайняті пошуком рішень, здатних значно збільшити життя, а також знайти варіанти досягнення безсмертя.

Після того, як Денис розповів про підхід до створення проекту, про напрями, в яких будуть йти дослідження та на чому спеціалізуватимуться клініки, він здивував учасників форуму ще більше, оголосивши про випуск NFT колекції.

Здавалося б, медицина та блокчейн-технології не найрідніші сфери. Однак це лише на перший погляд. Проект Eternity Life Clinics наголошує на технології, тому не міг обійти увагою і таку сучасну технологію NFT. Продаж цієї колекції допоможе проекту реалізовувати дослідження безсмертя та будувати клініки по всьому світу, а покупці NFT матимуть можливість користуватися всіма послугами клінік, але найголовніше, коли технологія безсмертя стане доступною, власники NFT із цієї унікальної колекції матимуть першочергове право скористатися цією технологією.

Одним із спікерів форуму був Майкл Роуз, професор Каліфорнійського університету, який вивчає старіння з 1976 року.

Професор поділився на форумі своїми думками про те, що біологічне безсмертя є забутим ключем для досягнення радикально збільшеної тривалості життя людини. Представивши концепцію безсмертя, практичну форму безсмертя із перетворенням нових та творчих підходів до розширення здоров’я людини.

Майкл Роуз: “Я вважаю, що біологічне безсмертя є забутим ключем до радикального збільшення тривалості життя людини. Припускаю і сподіваюся показати сьогодні концепцію безсмертя та, принаймні, практичну форму безсмертя, яка трансформуватиме нові та творчі підходи для збільшення тривалості життя людини”.

Фраза Андрія Віленського, колишнього голови Охорони здоров’я України, кандидата медичних наук та генерального директора ТОВ «ІСІДА-ЕКО», що прозвучала на форумі: “Досягнення безсмертя — найсильніше та найпотаємніше бажання кожної людини”, лише підтверджує необхідність такого заходу, як Eternity Life Forum, збільшення досліджень щодо продовження життя та безсмертя, та створення нового підходу до медичної системи.


Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram