Гінеколог у Львові

Жіноче здоров’я варто посиленої уваги. Окрім правильного харчування, доглядових б’юті-процедур, занять спортом, жінці слід контролювати стан свого тіла та регулярно проходити огляд у гінеколога. Профілактичні візити планують раз на пів року. У разі наявності захворювань, підозр на патологічні зміни, а також у період вагітності до лікаря необхідно з’являтись за попередньо узгодженим графіком. Приватна гінекологія у Львові допоможе, якщо ви шукаєте досвідченого фахівця.

Під час візиту спеціаліст проводить огляд, ставить попередній діагноз, за необхідністю скеровує на додаткові лабораторні тести та аналізи, інструментальні та апаратні дослідження — УЗД, КТ, магнітно-резонансна томографія, мамографія та не тільки. Враховуючи індивідуальний стан пацієнтки, гінеколог розробляє план лікування. Якщо за результатами огляду та обстежень потрібна операція, фахівець надає рекомендації щодо вибору клініки та лікаря відповідного профілю.

Покази, які потребують консультації гінеколога

Без будь-яких показів регулярні профілактичні огляди у гінеколога слід проходити раз на 6 місяців. Також до спеціаліста необхідно звертатись, якщо наявні такі симптоми, стани або хвороби:

  • часті болі в нижній частині живота;
  • порушення звичного менструального циклу (рясні менструації, відсутність менструації, сильні болі під час виділень);
  • маткові кровотечі;
  • поява аномальних виділень;
  • свербіж, припухлості, поява висипів, інші дискомфортні відчуття у ділянці піхви;
  • болі та кровотечі під час статевого акту;
  • болі при сечовипусканні;
  • поява патологічних виділень з грудей;
  • набряк грудей;
  • вагітність;
  • підозра на інфекційне статеве захворювання та ін..

У разі гормональних порушень, зміни мікрофлори, дисфункції органів сечостатевої системи вам варто записатись до гінеколога. Якщо ви вагітні, лікар надасть консультацію щодо всіх заходів, складе план відвідувань.

Поширені питання про візит до гінеколога

  1. Як підготуватись до візиту?

Звичайна підготовка — це дотримання правил особистої гігієни. Якщо є така можливість, краще з’явитись на прийом до гінеколога у другій фазі циклу, після завершення менструації.

  1. Які методи діагностики застосовує гінеколог?

Стандартно проводиться гінекологічний огляд з застосуванням спеціальних інструментів. Під час огляду лікар може збирати біологічний матеріал для лабораторних аналізів. Якщо це необхідно, пацієнтку скеровують на кольпоскопію, лапароскопію, гістеросальпінгографію, гістероскопію, мамографію, цитологію, УЗД, КТ, МРТ.

  1. До якого гінеколога записатись?

Обирайте лікаря з відповідною кваліфікацією. Знайти такого спеціаліста можна в МЦ Родина у Львові. В медичному центрі працює кілька досвідчених гінекологів. Ви можете записатись на прийом вже сьогодні.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram