Лазерна ліпосакція: усі тонкощі операції

Лазерна ліпосакція є малоінвазивним методом хірургії, який виконується з метою видалення зайвих жирових відкладень. Для цього використовується місцеве чи загальне знеболення, але відсутні великі розрізи, як за традиційного втручання. Під впливом лазера жирові клітини (адипоцити) починають «розплавлятись», переходити в інтерстиціальну рідину і далі через лімфатичну систему та кров виводяться з організму.

Крім зменшення кількості жиру, відзначається ще один плюс у використанні лазерної ліпосакції — це стимуляція синтезу колагену та еластину. Подібні сполучнотканинні компоненти потрібні для підтримання еластичності та пружності шкіри, тож відновлення процесу їхнього утворення дозволяє отримати підтягнуте тіло.

лазерна ліпосакція

Значення довжини лазера для операції

Перед операцією в першу чергу має бути виконаний грамотний підбір довжини лазера, який може зробити тільки досвідчений спеціаліст. Саме до такого лікаря можна записатись за посиланням https://goldlaser.com.ua/nashi-uslugi/plastika-tela/lazernaya-liposaktsiya-2/, щоб пройти консультацію. В результаті будуть досягнуті максимально позитивні результати лікування.

Розрізняють такі довжини лазера, якими обробляють проблемні ділянки та використовують в спеціальних установках:

  • Лазерні промені довжиною 1064 нм використовуються частіше всього, оскільки вони добре проникають в тканини та поглинаються жировою клітковиною. При цьому спостерігається чудовий ліфтинг шкіри.
  • Довжина 924 нм відрізняється гарною селективністю щодо розплавлення жиру. При цьому ефект підтягування гірший, тому часто поєднують з іншими видами променів.
  • Лазерні промені довжиною 1320 нм порівняно гірше розсіюються, тому ними обробляють делікатні ділянки шиї, рук, внутрішньої сторони стегна.

Особливості виконання операції

Сама процедура продовжується недовго, близько 60 – 90 хв, і частіше всього має такі етапи:

  1. Проведення знеболення проблемної ділянки, за великого обсягу роботи застосовується наркоз.
  2. В поміченому місці роблять невеликий розріз, у нього вводять невеличку (0,2 мм) канюлю, а через неї — оптичне волокно лазера.
  3. Під шкірою виконується розплавлення жиру, після чого іншою аспіраційною трубочкою відсмоктують утворену жирову субстанцію.

За сеанс лазерної ліпосакції може бути видалено невелику кількість жиру, тому для досягнення більш яскравих та постійних результатів проводять 4 – 6 сеансів. За необхідності процедуру комбінують з іншими методами корекції, зокрема ліпофілінгом та абдомінопластикою.

Варто пам’ятати, що лазерна ліпосакція не усуває причину збільшення маси тіла, а тільки допомагає зменшити кількість жиру в допустимих межах. Після процедури потрібно дотримуватися правил здорового харчування, тоді досягнуті результати будуть максимально довготривалими.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram