Лікарні Дніпра отримали гемостатичні лікарські засоби

273 флакони гемостатичного лікарського засобу KOVALTRY LVO Antihemophilic Factor VIII (Recombinant) від Bayer одержали лікарні Дніпра — туди насамперед завозять поранених.

З початку війни один зі світових фармацевтичних лідерів на сайті свого представництва в Україні написав, що посилює допомогу нашій країні. Зазначалося, що підтримка надаватиметься, зокрема, через Міністерство охорони здоров’я. Так, першочергово компанія виділила антибіотики і стерильні перев'язувальні матеріали. Пізніше, на запит МОЗ та Національного інституту раку — благодійну допомогу на понад 31 млн грн, а саме: протизапальні, серцево-судинні, антигістамінні, онкологічні препарати.

«Коли ми формували потреби для медзакладів, серед пріоритетів були і залишаються гемостатичні лікарські засоби. Вони рятують життя. Тому й вибір міста, куди надійшли згадані препарати, обрано не випадково — через близькість до регіонів, де точаться бої», — зазначає заступниця міністра охорони здоров’я Марія Карчевич.

Нагадаємо, минулого тижня МОЗ отримало комплекти медичного обладнання, ліки в асортименті, укомплектовані тактичні аптечки.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram