МОЗ передало українським захисникам 15 тисяч індивідуальних аптечок

Для потреб наших військових, які чинять опір російській військовій агресії, днями було передано 15 000 індивідуальних аптечок. Тактичні набори дозволяють надати першу медичну допомогу у разі отримання травм внаслідок бойових дій.

«Правильно укомплектована аптечка підвищує шанс зберегти життя в разі поранення. Нині ми передали нашим захисникам саме такі комплекти, що здатні зберегти життя та здоров’я нашим бійцям. Але я дуже розраховую на те, що вони взагалі не знадобляться нікому під час військових дій», — прокоментувала поставку заступниця міністра Марія Карчевич.

Вміст аптечок, зокрема, включає засоби для зупинки кровотечі механічні (турнікети), перев'язувальні засоби, шовні матеріали, термоковдри на поліетиленовій основі, рукавички медичні оглядові, ножиці для розрізання одягу і взуття (атравматичні), маркери водостійкі тощо.

Міністерство охорони здоров’я висловлює щиру подяку міжнародній компанії «Crown Agents» та благодійній організації «Благодійний фонд “Київська школа економіки”» як надавачам гуманітарної допомоги.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram