МОЗ закликає фармацевтів, які переїхали на захід країни, вийти на роботу

Міністерство охорони здоров’я України звертається до фармацевтичних працівників (провізорів, фармацевтів), які через військову агресію Російської Федерації проти України були змушені покинути власні домівки і постійне місце роботи та виїхати на захід України.

Держава сьогодні вкрай потребує ваших знань та умінь. Тому закликаємо вас звернутися до аптечних закладів, що знаходяться за місцем вашого перебування, і тимчасово вийти на роботу в ці заклади. Це – ваш внесок у перемогу над агресором!

Адже ваші професіоналізм та відданість справі дозволять аптекам ефективно та безперебійно працювати, а значить – надати тисячам українців доступ до ліків та фармацевтичної допомоги, що рятують життя. Крім того, важливо розуміти, що робота аптек – це фінансовий внесок в економіку країни, якого вона наразі критично потребує.

Звертаємо увагу, що відтепер згідно з наказом МОЗ в аптеках також зможуть працювати студенти-фармацевти старших курсів. Їх допомога в час війни є дуже цінною для країни. Наразі МОЗ працює над створенням каналу (телефонна лінія), де HR-спеціалісти надаватимуть інформацію про вакансії для фармацевтів та асистентів фармацевтів.

Виходьте на роботу, долучайтеся до порятунку людей та країни, ви – важлива частина системи охорони здоров’я України.

Слава Україні!

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram