Нові курси на платформі дистанційного навчання ЦГЗ


Шановні користувачі платформи дистанційного навчання Центру громадського здоров’я!

Запрошуємо вас на нові онлайн-курси безперервного професійного розвитку:

Курс орієнтований на сімейних лікарів та інших спеціалістів первинної ланки.

Курс призначений для надавачів ВІЛ-послуг, зацікавлених у підтримці прихильності пацієнтів до АРТ, у тому числі лікарів, медсестер, соціальних працівників, психологів, працівників сервісу «рівний рівному».

Курс розрахований на фахівців та управлінців сфери громадського здоров’я, насамперед лікарів-епідеміологів, а також працівників лабораторної служби та менеджерів охорони здоров’я.

Курс розглядає базову інформацію щодо механізму передачі, симптомів та лікування пандемічного грипу, його фази, а також фармацевтичні та нефармацевтичні втручання.

Курс розрахований менеджерів охорони здоров’я, фахівців та управлінців сфери громадського здоров’я, залучених до планування, розробки та впровадження епідеміологічного нагляду за грипом.

Цей курс орієнтований на представників міністерства охорони здоров’я, лабораторій, донорів та інших громадських та приватних організацій, які беруть участь у плануванні та впроваджують швидкі діагностичні тести.

Нагадуємо, що через проблеми з електропостачанням доступ до навчальних матеріалів можна гарантовано отримати в будні з 8:00 до 18:30. За недоступності платформи переглядайте навчальні відео курсів на YouTube-каналі. Скласти тести та згенерувати сертифікат ви зможете після відновлення доступу.

Якщо у вас відсутнє електропостачання або інтернет, але ви хотіли би продовжити перегляд з мобільного пристрою — ви можете попередньо завантажити ці відео в застосунку YouTube або скористатись одним із численних сервісів для завантаження відео.


Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram