Нове реанімаційне відділення створено у Боярській лікарні інтенсивного лікування

Військова агресія російської федерації щодня завдає ударів по системі охорони здоров’я України, руйнуючи та пошкоджуючи медзаклади, сучасне медичне обладнання, позбавляючи життя лікарів. Через обстріли з боку терористів, на жаль, повністю зруйновано 105 закладів охорони здоров’я.

Проте навіть, коли навантаження на медичну систему зросло, а умови роботи медиків значно ускладнилися, МОЗ спрямовує зусилля – спільно з міжнародними організаціями, волонтерами, місцевою владою – на відновлення лікарень, їхнє переоснащення, розширення функціонала та можливостей.

Так, нещодавно у Боярській лікарні інтенсивного лікування було створено нове реанімаційне відділення на 10 ліжок, яке (вже під час війни) вдалося оснастити потужним базовим необхідним обладнанням та витратними матеріалами. Відділення має мінісервер, системи моніторингу за пацієнтом, монітори пацієнта, 10 апаратів ШВЛ тощо.

Подібні реанімаційні відділення також вже створені та почали роботу в Броварській лікарні інтенсивного лікування та Київській обласній клінічній лікарні.


Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram