У Кракові передали $ 100 тисяч для допомоги дитячим лікарням

У Кракові відбувся благодійний матч «Іга Свьонтек і друзі для України». Іга Свьонтек – польська тенісистка, перша ракетка світу.

На матчі сталася неймовірна подія: від імені родини Джонсонів і New York Jets Foundation Брік та Джек Джонсони вручили чек на 100 000 американських доларів амбасадорам міжнародної фандрейзингової ініціативи UNITED24 – Еліні Світоліній та Андрію Шевченку. Кошти будуть спрямовані на забезпечення дитячих лікарень в Україні.

Брік та Джек Джонсони – спадкоємці відомої фармацевтичної компанії Johnson & Johnson. Їхній дідусь виріс у Тернополі та емігрував до США після Другої Світової війни.

Треба сказати, що з початку повномасштабної війни це не перша допомога від Джонсонів. Так, компанія Johnson & Johnson передала МОЗ понад 200 флаконів препарату Simponi для лікування різних форм артриту.

Окрім цього, було зібрано два мільйони злотих (400 тисяч доларів). Це частина коштів від придбаних квитків – благодійних матчів було кілька, їх відвідали понад 14 000 глядачів. Гроші скерують теж для допомоги дітям, які постраждали у війні, через платформу UNITED24.

Ми дякуємо Ізі Свьонтек та її команді за цю подію! А родині Джонсонів – за вагомий внесок та зворушливий вчинок.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram