ДП «Укрвакцина» представило Стратегію розвитку та трансформації підприємства

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко взяв участь у презентації Стратегії розвитку та трансформації ДП «Укрвакцина».

До зустрічі в режимі онлайн доєдналося понад 35 представників дипломатичних місій, що присутні в Україні, міжнародних організацій, проєктів міжнародної технічної допомоги тощо.

«Я впевнений, що нова управлінська команда ДП «Укрвакцина» зможе якісно змінити підприємство та стати надійним партнером МОЗ. Зокрема, у частині управління стратегічним запасом ліків та медичних виробів, попит на які зростає у випадках надзвичайних ситуацій», — зазначив Віктор Ляшко.

Представлена Стратегія розвитку ДП «Укрвакцина» містить бачення модернізації підприємства в найближчі роки в контексті реформування системи державного матеріального резерву, яке передбачене стратегією, нещодавно схваленою Урядом.

Передбачається, що ДП «Укрвакцина» як національний дистриб’ютор проведе повну модернізацію власних потужностей. Це дасть змогу зберігати заброньований та постійно оновлюваний запас лікарських засобів та медичних виробів, необхідних країні для кризового реагування.

Нагадаємо, що медзаклади Києва, а також частково Київської та Волинської областей отримали першу партію обладнання, яке дасть змогу надійно зберігати вакцини, зокрема проти COVID-19, забезпечуючи дотримання «холодового ланцюга». Розвезення здійснює Укрвакцина — ключовий логістичний оператор за цим проєктом.



Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram