Вакцинація проти COVID-19 триває

Вакцинація проти covid-19 триваєОсінь триває й у цей час особливо актуально стежити за своїм станом здоров’я та не допустити, щоб COVID-19 руйнував ваш організм. Найкраще рішення — вакцинуватися! Так, у м Ворзель, Київської області, Українська Греко-Католицька Церква у взаємодії з Центром громадського здоров’я посприяла організації вакцинації.

Щепилося 28 людей, серед них 4 військовослужбовців, а також місцеві жителі та внутрішньопереміщені особи. Для когось це була бустерна доза, хтось вакцинувався вперше. Пандемія COVID-19 триває, кожного дня ми стикаємося з тим, що люди хворіють. Деякі з них мають тяжкий перебіг, а хтось помирає. Найсильніше коронавірус SARS-CoV-2 вражає людей з неінфекційними захворюваннями, такими як: цукровий діабет 2 типу, рак, серцево-судинні хвороби тощо.

Саме тому, важливо обирати надійний спосіб захисту від вірусу. Вакцинація людей із хронічними хворобами може врятувати життя та полегшити перебіг COVID-19.

  • Якщо у вас чи ваших близьких є гіпертонія, цукровий діабет, астма, онко- або аутоімунне захворювання, ВІЛ, гепатит, інша хронічна хвороба, вам потрібен захист від COVID-19, який дає вакцинація.
  • Щеплення може захистити вас від інфікування або суттєво полегшити перебіг хвороби. Перед вакцинацією варто проконсультуватися з вашим лікарем, а перед самим щепленням – повідомити медичного працівника, який робить укол, про хронічні захворювання.
  • Безпечність вакцинації доведена.

Врятуйте своє життя та близьких!

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram