Запрацював новий евакуаційний медпотяг завдяки співпраці МОЗ, «Лікарів без кордонів» та «Укрзалізниці»

У рамках спільного проєкту Міністерства охорони здоров’я України, міжнародної гуманітарної організації «Лікарі без кордонів» та національного перевізника «Укрзалізниці» відправився у свій перший рейс новий потяг-мінігоспіталь, що складається з кількох вагонів, зокрема й вагона інтенсивної терапії.

Завдяки спеціальному медичному транспорту спеціалісти можуть евакуювати до Львівщини з «гарячих» областей України хворих, поранених і травмованих громадян для подальшого спеціалізованого лікування.

Наразі продовжується евакуація постраждалих. Загалом «Лікарі без кордонів» вже перевезли спеціальними медичними потягами із зон бойових дій на безпечні території майже 300 пацієнтів разом із членами їхніх сімей і продовжують це робити, збільшуючи можливості.

Так, щоб такі перевезення тривали, організація збільшує свою штатну чисельність та шукає українських спеціалістів, які мають змогу долучитися до роботи команди евакуаційного потягу під час транспортування пацієнтів.

Зараз є потреби у медсестрах/медбратах інтенсивної терапії, які легко пристосовуються до роботи у нових умовах та готові працювати у різних регіонах. Бажано, щоб кандидати мали досвід надання допомоги у разі травм, з догляду за пацієнтами після ортопедичних операцій та/або практичні знання в галузі інтенсивної терапії.

Ви будете частиною команди, яка працюватиме над евакуацією поранених пацієнтів з різних локацій сходу України. Саме завдяки вашій роботі вдасться не лише врятувати постраждалих, але й надати їм психологічну допомогу та підтримку.

Всі кандидати, зацікавлені пропозицією та мають дипломи за спеціальністю «Медсестринство» і досвід роботи у відділеннях інтенсивної терапії, можуть надіслати своє резюме та мотиваційні листи на електронну пошту MSFOCB-Kyiv-PAM@brussels.msf.org

Більш детальну інформацію можна отримати під час співбесіди.

Довідка: «Лікарі без кордонів» Medecins Sans Frontieres (MSF) – це незалежна міжнародна гуманітарна організація, що об’єднує людей, які прагнуть підтримувати інших у кризових ситуаціях, та надає допомогу в більш ніж 60 країнах світу.

На цей час команда «Лікарів без кордонів» в Україні налічує близько 120 міжнародних, а також понад 200 українських співробітників. Зараз вони продовжують надавати медичну допомогу всім постраждалим від війни росії проти України.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram