Де придбати іноваційні гелеві устілки

Сьогодні проблема деформації стоп та інших захворювань ніг є актуальною для мільйонів людей у всьому світі. Усім нам необхідно пам'ятати, що виникненню та посиленню різних хвороб нижніх кінцівок та хребта значною мірою сприяє незручне та анатомічно неправильне взуття.

Своє рішення пропонує відома українська компанія Волсмарт, яка розробила ортопедичні гелеві устілки за прогресивною технологією під власною торговою маркою Foot Care. Пропонуємо вам детальніше ознайомитись з особливостями та перевагами цієї продукції.

Гелеві устілки Foot Care – для комфорту, лікування та профілактики

Використання ортопедичних устілок Foot Care сприяє зниженню навантаження на стопи під час ходьби, при заняттях спортом та тривалому стоянні. За рахунок своєї правильної анатомічної форми, сучасного матеріалу ComfortGel та особливої поверхні вони значно покращують кровообіг у нижніх кінцівках, допомагають зняти втому, знижують набряклість ніг і підвищують комфорт під час ходьби, запобігаючи ковзанню стоп у взутті.

Переважні характеристики гелевих устілок

  1. Матеріал для виготовлення – інноваційний гіпоалергенний ComfortGel.
  2. Відповідність вимогам лікарів-ортопедів.
  3. Особливість цих устілок у тому, що покупець ніколи не помилиться з розміром – вироби можна підігнати по довжині, підрізавши з носка за спеціальними мітками.
  4. Вони підходять для всіх типів взуття, непомітні та практичні у використанні.

Гелеві устілки оптом: види виробів, представлених на сайті компанії "Волсмарт"

  • Спортивні. Тонкі та абсолютно невідчутні під час носіння устілки. Виготовлені із трьох видів гелю для створення оптимальної амортизації різних зон стоп. Для максимального зниження навантаження в області п'яти зафіксовано матеріал подвійної густини. Перфорована поверхня забезпечує гарний повітрообмін.
  • Масажні. Мають амортизаційні властивості. Використовуються для зниження ударного навантаження на стопи та хребет під час ходьби. Завдяки особливій текстурі надають масажну дію, що сприяє покращенню кровообігу ніг та зниженню втоми. Виріб не рекомендується носити більше 16 годин на день.
  • Силіконові. Мають різні зони щільності (сині – м'якіші), що дозволяє усунути ударне навантаження на стопи. Представлені у розмірах S, M, L, XL, XXL.

У яких випадках спеціалісти рекомендують устілки від ТМ Foot Care?

  • Для лікування та профілактики поздовжнього та комбінованої плоскостопості.
  • При шпорі п'яти, мозолях і натоптишах на стопах для забезпечення комфорту під час ходьби за рахунок зниження і усунення неприємних відчуттів.
  • Для зниження навантаження на передній відділ стоп та п'ят при інтенсивних тренуваннях, тривалій ходьбі або перебуванні на ногах.
  • За наявності варикозного розширення вен, цукрового діабету.

Де і як легко та просто купити ортопедичні устілки оптом

Компанія "Волсмарт" запрошує до взаємовигідної співпраці всіх бажаючих! Якісні та недорогі устілки з гелю від Foot Care завжди будуть затребувані в аптеках, магазинах взуття, спортивних центрах, спеціалізованих інтернет-магазинах і т.д. Такі вироби цікаві для всіх, хто стежить за своїм здоров'ям.

Щоб стати оптовим покупцем, потрібно лише пройти реєстрацію на сайті, заповнивши запропоновану просту онлайн-форму.

Ми завжди раді новим партнерам та клієнтам!

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram