Краплі Канефрон

Сучасний німецький препарат Канефрон® випускається у таблетках та краплях. До складу фітопрепарату входять цілющі рослини, якості яких позитивно впливають на дію сечовивідної системи та допомагають швидко лікувати запальні захворювання. Інструкція до крапель Канефрон® рекомендує приймати їх в якості засобу профілактики сечокам'яної хвороби.  Якщо дотримуватися правил вживання, лікарський засіб не викликає побічних ефектів чи звикання1.

Склад препарату

Основна складова крапель Канефрон® — це рослинні екстракти. Це робить препарат доступним для вживання людям різного віку, веганам та тим, хто віддає перевагу природним засобам лікування.

Канефрон® є ефективним лікарським засобом, створеним згідно з усіма вимогами сучасної медицини. Активні складові крапель забезпечують дію широкого спектра4:

  • Розмарин. Спазмолітик, який швидко знімає больовий синдром. Також дія розмарину перешкоджає утворенню каменів у сечовому міхурі та нирках,  знижує ризик повторного розвитку хвороби.
  • Любисток. Має антибактеріальні та протизапальні властивості, сприяє пришвидшенню виведення рідини, знімає набряки та полегшує діяльність сечовивідних шляхів при запаленні.
  • Золототисячник. Швидко усуває біль та запалення, покращує роботу нирок.

Завдяки цим властивостям краплі Канефрон® широко використовують у складі терапії запальних захворювань сечовивідної системи, таких як цистит, пієлонефрит, сечокам’яна хвороба та інші.

Переваги препарату

Збалансований склад крапель Канефрон® забезпечує м’який вплив лікарського засобу на органи сечовидільної системи4:

  • швидко усуває біль та знімає спазми;
  • сприяє виведенню зайвої рідини та нормалізації роботи сечовивідних шляхів;
  • запобігає формуванню каменів у сечовому міхурі та сприяє руйнуванню вже існуючих;
  • знімає запалення та знищує патогенні мікроорганізми;
  • нормалізує склад сечі;
  • перешкоджає погіршенню стану та переходу гострої форми захворювання до хронічної.

Застосування та дози

Перш ніж вживати краплі Канефрон® у складі комплексного лікування, необхідно проконсультуватися з лікарем. Він призначить відповідне дозування та термін використання препарату2.

Стандартна схема лікування передбачає вживання крапель тричі на день по 50 крапель. Максимальна добова доза — 150 крапель. Розчин перед вживанням слід ретельно збовтати.

За бажанням краплі можна розвести у невеликій кількості води, або ж запивати.

Лікарський засіб призначений для вживання дорослим та дітям (старше 12 років).

Краплі Канефрон® не рекомендують для вживання вагітним та дітям. Для ознайомлення з повним переліком протипоказань радимо прочитати інструкцію до препарату.


  Література:

  1. Dikal MV. [ Features of morphological changes in chronic glomerulonephritis Mazuhi, as a prerequisite for the development of chronic kidney disease ]. Klinichna anatomiya ta operativna khirurgiya. 201 ; 13 (2): 58-92. Ukrainian.
  2. Kraydashenko OV, Kupnovits'ka IG. [Pharmaco therapy (textbook for students of pharmaceutical faculties). A second edition]. Vinnitsya: Nova kniga, 2013: 646. Ukrainian
  3. Шуляк О. В. Інфекції сечостатевих шляхів: пієлонефрит. Укр. мед. часопис. 2014. № 4 (102) VII/VIII. С. 32–41.
Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram