Розпочато доставлення генераторів, придбаних за кошти, зібрані через UNITED24

Генератори, придбані Медичними закупівлями України за кошти, зібрані через фандрейзингову платформу UNITED24, уже починають доставляти до місць призначень. Так, перший отримав Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. А саме – оперативно-диспетчерський відділ, де приймають виклики швидкої допомоги та розподіляють бригади по місту та області.

Потужний дизельний генератор AKSA може працювати протягом семи годин!

«До того ми послуговувалися менш потужним генератором, який забезпечував діяльність виключно оперативно-диспетчерської служби. Цей же, значно потужніший, генератор, дозволить заживити цілий корпус, де в нас є пункти базування, навчально-тренувальний відділ, адміністративні кабінети, а також пункти перебування бригад», – зазначає керівник Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Васько.

«Базова потреба на генератори покрита. Триває збір на додаткову потребу. Власне, додаткові генератори у медзакладі дозволяють надавати медичну допомогу в режимі 24/7 за будь-якого форс-мажору», – говорить заступниця міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку Марія Карчевич.

Нагадаємо, у межах збору UNITED24 уже вдалося закупити перші 516 генераторів. Збір триває за посиланням https://donorbox.org/1000generators

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram