Блефаропластика – види та методи операції

Блефаропластика – пластична операція, основним завданням якої є корекція вікових та інших дефектів верхніх і нижніх повік, форми та розрізу очей, омолодження зовнішнього вигляду обличчя. За допомогою  Блефаропластики, вирішуються функціональні та косметичні проблеми періорбітальної зони.

З віком повіки та брови починають опускатися, а м’язи повік слабшають через надлишок жиру, який накопичується під шкірою верхньої та нижньої повіки, спричиняючи провисання брів, опущені повік та мішки під очима. Окрім того, що це візуально додає років, в’яла шкіра навколо очей може заважати периферичному зору. Блефаропластика може вирішити проблему і допомогти вашим очам виглядати молодше.

Естетичними та медичними показаннями до даної операції є:

  • Втомлений погляд, птоз верхніх повік
  • Жирові грижі нижніх повік
  • Опущені куточки очей
  • Глибокі зморшки навколо очей
  • Проблеми із периферичним зором, через нависання повік
  • Заворот повік

Існує декілька видів Блефаропластики або Пластики повік:

  1. Пластика нижніх повік – направлена на усунення дряблості шкіри та мішків-гриж під очима, перекриття занадто глибоких слізних впадин. Хірургічний розріз виконується по лінії росту вій і майже не помітний після одужання.
  2. Пластика верхніх повік – усунення нависання шкіри верхніх повік. Розріз приховується у природній складці повіка, згодом стає непомітним.
  3. Кругова Блефаропластика – комплексне усунення недоліків верхніх та нижніх повік та видалення гриж.
  4. Транскон’юктивальна нижня Блефаропластика – виконується шляхом доступу через кон’юнктиву. При цьому виді втручання, відновлення проходить швидко, через властивості регенерації слизової. Техніка Транскон’юнктивальної блефаропластики дозволяє висікати жирову тканину нижньої повіки, не залишаючи видимого шраму, але не дозволяє видалити надлишок шкіри повік.

Ознайомитись з результатами Блефаропластики Ви можете на сайті https://sensavi.ua/uk/services/khirurgriya/blefaroplastika-vek 

Також існує безопераційний вид Блефаропластики, або псевдоблефаропластика. Це косметологічна процедура, яка представляє собою лазерну шліфовку зони навколо повік та також надає омолоджуючий ефект, хоча й не такий виражений, як при операційній Блефаропластиці.

Первинна консультація дає змогу пластичному хірургу та пацієнтові визначитися з типом та обсягом операції. Перед хірургічним втручанням на повіках, обов’язковим є стандартне обстеження та здача аналізів. Можливо, вам знадобиться консультація офтальмолога, якщо наявні проблеми із зором.

Будь яка Блефаропластика може проводитися як під місцевим, так і під загальним наркозом. Оперативне втручання триває від 1 до 2.5 годин. Після виконання розрізів вздовж природних ліній повік, хірург відокремить шкіру від підлеглої тканини та видалить зайвий жир та шкіру. Потім розрізи закриваються ледь помітними швами. Після Блефаропластики, пластичний хірург може рекомендувати процедури, які допоможуть швидше відновитися.

Блефаропластика – одна з найменш болючих у реабілітації пластичних операцій. Декілька днів після операції у вас може бути присутній невеликий дискомфорт, але ви швидко відчуєте покращення та зможете повернутися до повсякденних справ. Кінцевий результат Блефаропластики можна буде оцінити вже через кілька місяців. Блефаропластика, невелика оперативне втручання, але ефект від операції приголомшливий. Це помітне омолодження, яскравий та відкритий погляд. Такі перевтілення доречні не тільки для жінок, а й для чоловіків.

В медичному центрі SENSAVI діє пропозиція - Безкоштовна консультація пластичного хірурга.

Бажаєте зробити операцію і шукаєте досвідченого пластичного хірурга - Вам в МЦ SENSAVI

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram