24 лютого — друга річниця повномасштабного вторгнення рф до України


У лютому 2014 року росія розв’язала війну проти України, а 24 лютого 2022-го розпочала повномасштабне вторгнення у нашу країну. Кремль планував знищити українську державу та ідентичність. Але ЗСУ — міцніші за сталь: вони дали ворогу відсіч, й вони продовжують захищати нас.

Україна вистояла. Витримала це нелегке випробування і наша медична система. Медпрацівники попри відключення світла та обстріли рф продовжують вакцинувати, лікувати, піклуватися та рятувати життя.

Щодня держава-терорист, не маючи спроможності перемогти на полі бою, вдається до варварських атак на українські міста. Під обстріли потрапляє і медична інфраструктура. На сьогодні вдалось відновили 868 пошкоджених медзакладів.

Ми вдячні кожному медичному працівнику та медпрацівниці, які в умовах війни продовжують працювати. І ми пам’ятаємо усіх колег, які віддали свої життя під час вторгнення рф.

Ми дякуємо Збройним Силам України, які безстрашно боронять нашу свободу та незалежність! Слова подяки й волонтерам за постійну допомогу, а також усім, хто наближає завершення війни! Й вічна пам’ять загиблим за майбутнє України!

Безумовно, це був надскладний шлях завдовжки в два роки повномасштабної війни. Ми, українці, плакали й переживали втрати, боролись і не припиняли вірити у нашу перемогу. Ми вистояли!

Бережіть себе, реагуйте на сигнали повітряної тривоги, вчасно звертайтесь до сімейних лікарів, вакцинуйтесь та донатьте на ЗСУ.

Воюємо. Працюємо. Переможемо!

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram