Індія розширює програму підтримки України

Реалізувати програму розвитку інфраструктури місцевих громад в Україні планує уряд Республіки Індія — про це йшлося на зустрічі представників МОЗ України з Надзвичайним та Повноважним Послом Індії в Україні паном Харшем Кумаром Джейном.

Зокрема, заступниця міністра охорони здоров’я України Марія Карчевич подякувала народу Індії за підтримку сфери охорони здоровʼя України під час повномасштабної війни. За два роки Індія передала Україні 15 партій гуманітарної допомоги. Сюди входило медичне обладнання, генератори, лікарські засоби — найнеобхідніше для порятунку життів та підтримки здоров’я українців.

Важливо, що активна допомога Україні відбувається не лише на урядовому рівні, але і на рівні бізнесу, адже, як зазначив Повноважний Посол Республіки Індія в Україні пан Харш Кумар Джейн, людиноцентричний підхід є центральним принципом переконань народу Індії.

Республіка Індія також надає кошти для відбудови освітніх закладів, фінансує програму для вчителів.

Цього року країна запропонувала програму розвитку інфраструктури місцевих громад, в якій значне місце посідає відновлення медичної інфраструктури. Для реалізації програми надаватиметься підтримка у 1,5 млн доларів на кожний інфраструктурний проєкт.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram