Користь мигдалю для жіночого організму, про яку ви не знали


Важко переоцінити важливість горіхів у нашому раціоні, але мигдаль виділяється на тлі інших сортів. Нутриціологи розповіли нам, у чому користь цього горіха для жінок.

Мигдаль допомагає зберегти красу шкіри

У мигдалі міститься токоферол, ця речовина сприяє підвищенню тонусу шкіри, глибокі зморшки не потурбують вас ще довго при регулярному вживанні. Також експерти пояснюють, що жменя горіхів на день дозволить уникнути гіперпігментації у літній період.

Ви швидше худнете

Нехай сам по собі горіх досить калорійний, у розумних межах вживання він допоможе не лише підтримати вагу в нормі, а й навіть знизити її. Деяка частина жирів у мигдалі не поглинається організмом. Горіх дуже ситний, ви просто не зможете переїсти, якщо з'їсте трохи перед вечерею.

Мигдаль багатий протеїном

Усього одна жменя мигдалю щодня заповнює добову норму білка в організмі. Якщо ви активно займаєтеся спортом, цей горіх просто необхідний у вашому раціоні. Мигдаль треба включити до раціону і вагітних дівчат, тому що в цьому стані вони втрачають вдвічі більше корисних елементів, мигдаль буде непоганим способом заповнити дефіцит.

Волосся стає кращим

У мигдалі міститься ціла група вітамінів В. Також не забуваємо про високий вміст цинку, вітаміну Е та заліза. Все лише корисне. Для краси волосся цей комплекс речовин просто необхідний.

Пам'ятайте, що перед вживанням мигдаль необхідно обсмажити, щоб з горіха вийшла синильна кислота — небезпечний токсин.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram