Косметичка після 45 — що в ній обов'язково має бути?


У 45 для створення бездоганного макіяжу потрібна певна косметика. Щоб мати ідеальний вигляд у будь-якій ситуації, зберімо базову косметичку, інформує Ukr.Media.

Коректор

Маскуємо дрібні недосконалості шкіри. Рожевий або бежевий коректор відмінно справляється з колами під очима, а зелений легко приховує почервоніння — капіляри та судинні зірочки. Відмовтеся від занадто щільних і кремових коректорів, віддайте перевагу засобу з легкою текстурою.

Наноситься він спеціальним невеликим щільним пензлем на окремі зони та ретельно розтушовується. Можна і пальцями, злегка вбиваючи.

Розсипчаста пудра

Вирівнюємо тон шкіри. Після 45 років шкіра стає більш пористою та рельєфною, тому краще використовувати легкі засоби.

Зробити макіяж якомога прозорішим, легшим, допоможе розсипчаста пудра, яка завжди лягає на шкіру рівномірним і тонким шаром, завдяки чому ви маєте природний вигляд, навіть при неупередженому світлі дня. Наносити її потрібно щільно і досить щільним пензлем.

Рум'яна

Надаємо обличчю свіжий і відпочилий вигляд. Жінкам після 45 варто віддавати перевагу нейтральним бежевим, персиковим або рожевим відтінкам. Уникаєте щільних матових кремових текстур, які можуть виглядати важко. Наносьте рум'яна на вилиці великим пухнастим пензлем і ретельно розтушовуйте до скронь.

Олівець або тіні для брів

Надаємо обличчю індивідуальності. Ретельно промальовуйте лінію брів тінями за допомогою скошеного пензля або олівцем. Підбирайте відтінок, який збігатиметься з відтінком вашого волосся або буде на тон світлішим. Щоб домалювати відсутні волоски, використовуйте добре заточений олівець.

Туш для вій

Робимо погляд більш виразним. З віком вії стають більш прямими та короткими, тому обирайте подовжувальні засоби з легким об'ємом, щоб зробити вії пухнастими та уникнути ефекту «павукових лапок». Правильного ефекту можна домогтися за допомогою туші, у якої не силіконова, а пухнаста кисть.

Тіні для очей

Підкреслюємо глибину і колір очей. Для цієї мети ідеальна така тактика: світлі тіні наносимо на внутрішній бік повіки, а темні — на зовнішній. І не перестарайтеся — як завжди, наносимо їх ніжно і прозоро.

Не забувайте, що блискучі та перламутрові тіні створюють непотрібний акцент на зморшках навколо очей. А ось вміло нанесена підводка навіть олівцем для брів прямо по лінії росту вій, навпаки, робить погляд глибоким і живим.

Губна помада

Додамо обличчю чуттєвості. Використовуйте для макіяжу губ класичну помаду зі зволожувальними компонентами. Вона розгладить шкіру, не розтікатиметься і не западатиме в зморшки навколо рота.

Не варто обирати яскраву помаду, віддайте перевагу натуральним відтінкам (рожевий, кораловий) або нюдовому, орієнтуючись на тип вашої зовнішності. Відмовтеся від матових помад і косметики насичених кольорів, оскільки вони можуть візуально збільшити вік.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram