Медцентр Healthy&Happy тепер на Нивках в Києві

Нове відділення медичного центру Healthy&Happy на просп. Берестейському, 65 вже працює для Вас! Ультрасучасний спеціалізований медичний заклад для жінок та чоловіків, розташований біля великої транспортної розв’язки та нового сучасного житлового масиву в Святошинському районі, що робить його зручним та доступним.

Health & Happy

Для Вас тут надаються послуги, що користуються значним попитом:

  • первинна медична допомога (сімейний лікар /терапевт);
  • спеціалізовані медичні послуги з акушерства й гінекології, хірургії, неврології та ін. напрямків;
  • лабораторна діагностика;
  • інструментальна діагностика (УЗД, кольпоскопія, гістероспія, ЕКГ);
  • амбулаторне лікування;
  • хірургія одного дня;
  • аптека.

Сімейна медицина

Команда нашого медичного центра – це кваліфіковані досвідчені фахівці. Ми впевнено йдемо в ногу з часом. І сімейна медицина – один з пріоритетних напрямків нашого центру. Тут можна укласти договір з сімейним лікарем. В компетенції лікаря загальної практики:

  • консультування з питань збереження та відновлення здоров’я, правильного харчування, здорового способу життя;
  • за необхідності – направлення до вузьких фахівців (гінеколога, хірурга, гастроентеролога в рамках одного закладу, або до лікувально-діагностичного центру ширшого спектру послуг – за адресою – вул. Саксаганського, 39А);
  • надання направлення на різні лабораторні аналізи (загальноклінічні, біохімічні, мікробіологічних і інших панелей) та інструментальне обстеження (електрокардіограма, ультразвукова діагностика тощо).

Також в медичному центрі Healthy&Happy на Берестейському можна пройти всі необхідні медичні огляди, отримати довідки та листки непрацездатності.

Акушерство і гінекологія

Новий центр Healthy&Happy на Берестейському також має велике відділення акушерства та гінекології. Досвідчені фахівці, сучасне інструментальне оснащення, високотехнологічна база для проведення більшості видів малоінвазивних операцій (медичне обладнання провідних виробників світу: «Karl Storz», «Stryker», «kls Martin», «Bonss», «Tontarra», «Valleylab»). Окрім консультаційних оглядів, тут проводяться:

  • інструментальна діагностика (ультразвукова, ендоскопічна (гістероскопія, кольпоскопія));
  • лабораторна діагностика;
  • консервативні та хірургічні методики лікування різних гінекологічних захворювань: усунення міом, кіст яєчників, внутрішньоматкових спайок, різних пухлинних новоутворень, виправлення анатомічних маткових дефектів за допомогою малоінвазивних лапароскопічних або гістероскопічних методик тощо.

Завдяки можливості застосовувати сучасні технології лікування фахівці проводять усі операції та маніпуляції максимально делікатно, безболісно, тим самим значно скорочуючи термін відновлення, не залишаючи косметичних дефектів. Умови стаціонару в новому центрі відрізняються високим рівнем комфорту. Жодна пацієнтка не залишається без пильної уваги лікаря та професійного догляду середнього медичного персоналу у післяопераційний період.

Крім того, в медичному центрі Healthy&Happy можна придбати програму ведення вагітності та контролювати стан майбутньої матусі до народження здорового малюка. Програма ведення вагітності в Healthy&Happy передбачає надання знижки та листків тимчасової непрацездатності, і для поступлення в пологовий. Доступна при медичному центрі і ультразвукова діагностика плоду на різних термінах вагітності, пренатальні скринінги, консультація суміжних спеціалістів, електрокардіографія тощо.

Неврологія та хірургія

В новому центрі Healthy&Happy можна записатися та отримати консультацію невролога - спеціаліста, що лікує різні патології нервової системи (центральної та периферійної). В його компетенції такі захворювання, як дегенерації міжхребцевих дисків, різного роду неврити ( в т.ч. радикуліти), плексити, гострий або хронічний біль різного походження, міжреберні невралгії тощо. Також невролог приймає участь у вирішенні проблем після ішемічних або геморагічних інсультів та інфарктів. На консультацію до невролога варто прийти, якщо у вас проявляються таки симптоми: болі,  запаморочення, безсоння, порушення пам’яті, оніміння кінцівок.

У відділення хірургії одного дня, здійснюються так звані щадні малоінвазивні операції з короткочасною госпіталізацією до денного стаціонару з максимальним доглядом та комфортом в межах одного робочого дня. Хірург заздалегідь обговорює з пацієнтом формат оперативного втручання, спираючись при цьому на головний показник – рівень безпеки.

Ми пропонуємо широкий спектр медсестринських послуг:

  • отримання внутрішньовенної, внутрішньом’язової та внутрішньошкірної ін’єкцій;
  • отримання внутрішньовенної крапельної інфузії;
  • електрокардіографія;
  • вакцинація дорослих.

До ваших послуг і наша аптека, в який представлений вельми широкий асортимент препаратів та засобів з найкращим співвідношенням вартості й ефективності.

Інноваційні технології, точна діагностика, досвід лікарів та позитивний настрій пацієнти – це основа успіху лікування та примноження здоров’я в медичних центрах Healthy&Happy.

Довідка та запис на прийом за тел.: 044 501 02 03, або на сайті www.hh.com.ua .

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram