Олії від зморшок, які зможуть замінити ботокс: топ-3, які варто взяти на озброєння


Хочете знайти бюджетну альтернативу антивіковим кремам, сироваткам і уколам краси? Тоді мерщій навідайтеся до аптеки й щедро закупіться чарівними пляшечками з оліями з нашої добірки, які допоможуть повернути вашій шкірі молодість і пружність.

Про користь натуральних олій для нашої шкіри не доводиться й говорити. Однак яку саме олію вибрати з усього розмаїття, щоб вона не тільки позбавляла зморшок, а й підвищувала пружність, надавала сяйво і свіжість шкірі? Ми склали добірку з 3 найкращих олійних антиейдж-помічників, які обов'язково мають бути на вашому туалетному столику.

Олія герані

Ця олія підходить практично для будь-якого типу шкіри. У чому її перевага? Вона збільшує мікроциркуляцію крові, підвищує еластичність шкіри і утримує в ній вологу. Тож можете сміливо додати кілька крапель цієї олії у свій улюблений зволожувальний крем, і дуже скоро помітите позитивні зміни.

Олія шавлії

А це один з найкращих помічників у боротьбі з дрібними мімічними зморшками. Олія шавлії також допомагає звузити пори і зробити шкіру більш пружною. Відома вона і своїми чарівними антисептичними та антибактеріальними властивостями. Користуватися нею теж слід у поєднанні зі звичним зволожувальним кремом.

Олія виноградних кісточок

Завдяки своїм антиоксидантним властивостям ця чудо-олія допомагає боротися з ушкодженнями шкіри. Багата вона і на вітамін E, а значить гальмує неминучий процес старіння. Словом, універсальний помічник у вашій б'юті-рутині!


Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram