Ортодонтія в Івано-Франківську: Здорова усмішка

Яка це відкрита та приваблива посмішка? Вона визначається набором таких характеристик, як: білі зуби, рівний ряд обох щелеп, правильний прикус. Проте статистика останніх років свідчить про те, що у 40% дітей спостерігаються різні патології. Типові приклади – неправильне розташування зубів, викривлений прикус, запальні захворювання в ротовій порожнині. Ці та інші відхилення вимагають консультації фахівця. Розглянемо докладніше, коли потрібен ортодонт в Івано-Франківську і як підібрати компетентного фахівця. 

Які завдання вирішує ортодонт

Ортодонтія – це комплекс стоматологічних послуг, який охоплює профілактику, діагностику та лікування різних зубо-щелепних аномалій. Окремим напрямом ортодонтії є усунення патологій жувально-мовного апарату в підлітків. Виправити прикус можна в будь-якому віці, адже рівень розвитку сучасної стоматології надає можливість усунути практично всі дефекти.  Однак лікування буде особливо ефективним, якщо патологію діагностувати на ранньому етапі. Відсутність своєчасного лікування та ігнорування проблеми може стати тригером для появи низки ускладнень у дорослому житті. Наприклад, це загрожує раннім стиранням зубів, хронічним запаленням, серйозними захворюваннями зубів.

До проблем щелепно-лицьового апарату відносять:

  • нерівності або відсутність зубів;
  • не змикання рядів;
  • неправильний прикус;
  • перекриття верхньої або нижньої щелепи;
  • вроджені дефекти (діастеми, треми);
  • асиметрія щелеп;
  • скупченість органів у щелепі.

Візит до лікаря-ортодонта допомагає усунути не тільки терапевтичну, а й естетичну проблему. 

Принципи лікування, популярні методики

Грамотний фахівець починає свою роботу з обстеження. Після збору анамнезу він ставить діагноз і пропонує оптимальну методику корекції. Під час складання індивідуального плану враховується вік, особливості стану здоров'я пацієнта, виявлені патології та бажаний результат. Залежно від складності, фахівець може запропонувати кілька варіантів корекції. Це можуть бути:

  • незнімні апарати (брекети або часткові брекет-системи);
  • знімні конструкції (зубні пластини, капи, трейнери, зокрема еластопозиционери з гіпоалергенного матеріалу).

Сучасні системи визначають і підтримують правильне положення кожного органу. Вони забезпечують постійний і рівномірний тиск на щелепу, виправлення прикусу та відновлення здорових пропорцій зубощелепного апарату.

Як обрати фахівця

Якщо шукаєте прогресивного ортодонта, пропонуємо звернутися до Dr. Ali Dental Center в Івано-Франківську. Це комфортне, безпечне лікування та можливість створення красивої, здорової посмішки навіть у тих випадках, коли інші стоматологи відмовляються. Досвідчені лікарі використовують найкращі сучасні методики апаратної ортодонтології, що дає можливість корекції прикусу в пацієнтів різного віку. Уже на стадії формування кістково-лицьового скелета, наприклад, у дітей можна почати терапію й отримати бажані результати у найкоротші терміни.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram