Вакуумно-роликовий масаж LPG

Якщо, ви хочете позбавитися від целюліту, прибрати зайві об’єм і підтягнути вашу шкіру, рекомендуємо спробувати апаратний масаж, а саме Lpg Енедермологію.

Центр естетичної медицини Slim https://slim.ua/uk вже понад 12 років займається корекцією фігури як у жінок, так і чоловіків за допомогою вакуумно-роликового масажу на оригінальному обладнанні lpg. Масажисти використовують апарат LPG Integral, LPG Endermolab, який покращує обмін речовин з мікроциркуляцією, вироблення колагену, і в результаті шкіра набуває еластичність та пружність. LPG масаж користується популярністю у спортсменів після їх тренувань, коли вони зазнають пошкодження м'язових тканин та травми, і для вирішення проблем у клієнтів медичного та естетичного характеру.

Чи потрібна консультація перед lpg масажем і як він діє

У центрі Slim працюють досвідчені лікарі, масажити і перед тим, як призначити процедуру вакуумно-роликового масажу, кількість сеансів для отримання клієнтами бажаних результатів.

Масаж lpg допомагає схуднути, прибрати набряклість та біль після травми. Фахівець lpg проводить процедуру за допомогою апарату LPG-systems та спеціальних вакуумних насадок Ергодрайв для затягування та розминання складок шкіри. В результаті покращується робота кровоносної системи та моделюється необхідна зона. Швидкість інтенсивності та напрямки вакуумної насадки регулюється спеціалістом індивідуально для кожного пацієнта.

вакуумно-роликовий масаж

Періодичність проведення процедур

Найприйнятнішим варіантом вважається проведення курсу з 8-15 сеансами по 30-40 хвилин із двома відвідуваннями за 2 тижні. Тому що найбільше стає помітними результати через три процедури.

Після проходження курсу лпж ви помітите:

  • моделюється фігура;
  • зменшуються жирові відкладення;
  • підтягується шкіра та ін.

Принцип апаратного масажу lpg

Процедура передбачає роботу насадок не по голому тілу, а по спеціальному костюму lpg, для захисту шкірного покриву і вен. Результат буде триматися після проходження всього курсу від півроку до року, щоб він не згасав, наші пацієнти записуються від 1 до 3 разів на місяць на вакуумно-роликовий масаж з підтримуючим ефектом. Але вони під час проходження таких процедур дотримуються спеціальної дієти та помірного фізичного навантаження.

За допомогою Ендермології зменьшаться жирові відкладення на стегнах, сідницях, талії, руках, животі. Шкіра стає рельєфною та еластичною, помітно зменшуються целюлітні прояви. Завдяки такому опрацюванню живота жировий прошарок розщеплюється, клітини жиру переходять у фазу руху і поступово виводяться природним чином.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram