Весняний догляд за губами після зими: як зробити їх свіжими та здоровими

Багато хто помилково вважає, що особливої уваги наші губи потребують тільки при сильних морозах. Однак, це далеко не так, інформує Ukr.Media.

М'які та рожеві губи — це мрія кожної жінки. Вони миттєво привертають погляд і зачаровують, коли ми посміхаємось. Потріскані, обвітрені, сухі губи не тільки роблять ваше обличчя нудним, але й надають не надто здорового і сяючого вигляду.

Оскільки шкіра наших губ справді дуже ніжна, їм потрібен додатковий догляд, щоб залишатися здоровими та м'якими.

Перший крок — зволоження

Отже, ми розповімо вам про справді прості способи досягнення результату. Насамперед, губи потребують зволоження! Погодьтеся, адже шкірі будь-якої частини тіла необхідна волога. Лише тоді ми відчуваємо, що вона м'яка та ніжна. Це саме стосується і губ.

Хороший бальзам для губ добре зволожить їх. Тому наносьте його щоночі, перед тим як лягти спати. Також зверніть увагу, що в ньому має бути якнайменше синтетичних компонентів. Чим більший відсоток натуральності — тим краще. Ще один спосіб зберегти губи зволоженими — нанести кокосову олію.

Очищення — необхідний етап

Наступна необхідна операція — це пілінг. Хороший домашній скраб з медом і цукром буде просто чарівно діяти на ваші губи. Ви помітите різницю відразу після першого ж застосування.

Якщо немає бажання витрачати час на самостійне приготування чудо-засобу, ви можете вибрати магазинні варіанти. Існують скраби для губ, що випускаються у вигляді помади, які дуже легко носити й використовувати. Пілінг допомагає позбутися омертвілої шкіри й забезпечує хороший кровообіг ваших губ.

Останній штрих

Останній крок — зробити маску для губ, щоб вони зберегли природний рожевий відтінок. Мед та молочні вершки у поєднанні можуть творити дива. Завдяки їм губи просто сяють. Регулярно робіть подібні масочки, щоб освітлити їх і зробити більш соковитими та повними.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram