Лікування з бінокулярами: що це дає?

Стоматолог - це професія на сьогодні дуже популярна. Але наскільки ми замислюємося про складність такої професії? Це і велика відповідальність лікаря перед пацієнтом, і постійне навантаження на спину та шию. Тому інноваційні технології у сучасній стоматології допомагають лікарю мінімізувати виникнення будь - яких лікарських помилок, збільшуючи у рази ефективність лікування. Та полегшити роботу і самих спеціалістів. 

Адже, погодьтесь, у втомленого лікаря і результат роботи буде гірше. Досконалі діагностичні дослідження, робота з бінокулярами та мікроскопом - це все допомагає спеціалісту побачити навіть найдрібніші деталі й вчасно та якісно провести лікування.

Що таке бінокулярні стоматологічні лупи?

Бінокуляр - це пристрій, який складається з окулярів, які оснащені лінзами. Лінзи можна регулювати для отримання максимально якісного зображення. Пристрій кріпиться на голові лікаря, тим самим не заважаючи рукам проводити необхідні маніпуляції. Бувають моделі, які мають додаткове підсвічування для покращення видимості проблемної зони. 

Важливість бінокулярів у процесі лікування

Важливість бінокулярів у процесі лікування просто безспірна. 

  1. Покращується якість самого лікування. Наприклад, коли ви використовуєте лупу і щось дивитися крізь неї, вам же добре видно. Так і лікар крізь бінокуляри може роздивитися найдрібніші патології ротової порожнини: тріщини, відколи, каріозні плями та інші проблемні зони.
  2. Колосальна допомога в естетичній медицині. Крізь оптичний прилад дуже добре видно дрібні деталі, легше підібрати колір коронки, створити потрібну форму.
  3. Лікарі, які користуються бінокулярами, менше втомлюються. Стоматолог може забути про незручні пози, які раніше навантажували спину і шию.

Коли використання бінокулярів вкрай необхідне?

Такий допоміжний інструмент не буде зайвим у більшості лікувальних випадків. Це дозволяє зменшити час для того, щоб встановити правильний діагноз, призначити та провести лікування. Обов'язковим його використання буде у наступних випадках:

  • лікування кореневих каналів та їх відгалужень;
  • лікування інфекційних захворювань;
  • у разі повторного лікування;
  • при видаленні зуба;
  • обробці каналів і зубів;
  • очищення ясеневих кишень;
  • лазерна хірургія.

Отже, бінокуляри підвищують ефективність роботи та дозволяють уникати помилок. Це зручно як стоматологу, так і пацієнту. Якщо ви хочете працювати на результат, то придбати різні види бінокулярів можна в D-Optic

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram