Швейцарські імпланти: чому їх використовують у стоматології

Швейцарія відома своїми передовими технологіями, які переймають спеціалісти різних галузей у всьому світі. Дуже великий внесок країна робить у медицину. Стоматологія не є винятком, адже завдяки спеціалістам цієї держави наші клініки, наприклад, www.implantatsiya.kyiv.ua, мають змогу використовувати якісні та ефективні матеріали для лікування зубів.

Дуже відомими є швейцарські імпланти, які пропонуються у багатьох профільних клініках. Вони відрізняються високою якістю, тривалим терміном експлуатації, легким встановленням та безліччю інших переваг. Звичайно, швейцарська якість не може бути дешевою, але у темі встановлення імплантів і не йде мова про маленьку вартість послуги. Пацієнт, якому потрібна імплантація, завжди може обрати необхідний тип імпланту швейцарського походження. Наразі компанії активно займаються питанням того, як виробляти більш дешеві матеріали, зберігаючи їх якість.

Переваги швейцарських зубних імплантів

Коли людині необхідно встановлювати імпланти, лікар завжди дає рекомендацію щодо того, які краще обрати. Якщо клініка співпрацює зі швейцарськими виробниками, то на вибір пропонується продукція лише цього походження. Чому саме Швейцарія? Бо ці імпланти мають багато переваг над іншими:

  • найвища якість;
  • безпечність;
  • гарантія;
  • ціна=якість;
  • відсутність больових відчуттів при правильній фіксації.

Найвідомішими є швейцарські імпланти Штрауман. Це преміальна продукція, що гарантує приживання у 96% випадків. Компанія постійно удосконалюється, розробляє нові види продукції, комбінує матеріали, щоб вони стали ще більш екологічними та безпечними.

Технологія виготовлення швейцарських імплантів

Щоб отримати якісний імплант, виробники використовують безпечні, надійні матеріали. Важлива технологія при виробленні імплантів має назву SLActive. Вона забезпечує швидке заживлення, стимулює регенерацію кісткової тканини, дозволяє планувати лікування та отримувати необхідний результат. Модель імпланту створена на основі таких матеріалів, які зможуть приживатися навіть у складних випадках, спрощуючи роботу стоматолога та стан самого пацієнта.

Кожен завиток штифту, його верхівка, нутро досконало опрацьовуються на комп’ютері, щоб у результаті отримати цілісний та ідеальний предмет для стоматологічних маніпуляцій. Усі швейцарські зубні імпланти мають довгострокову гарантію, а продукція Straumann взагалі довічну. Тобто, встановлюючи імплант цього бренду, стоматолог дає пацієнту гарантію на приживлення та довготривале користування.

Процес встановлення імплантів

Спочатку відбувається підготовка до процедури. Клієнт має пройти повне обстеження ротової порожнини та разом з лікарем обрати швейцарські імпланти зубів. Якщо на цьому етапі є питання до стану зубів, назначається лікування. Часто пацієнтам необхідна кісткова пластика, яка передбачає нарощування тканин для чіткої фіксації імпланту.

Після лікування проводиться комп’ютерна діагностика і у 3D режимі приміряється тип імпланту, коронка. Далі проходить процес заживлення, який може тривати декілька місяців. Цей термін визначається індивідуально для кожного, але завдяки швейцарським технологіям він значно коротший, аніж у випадках з іншими імплантами. По завершенні всіх необхідних маніпуляцій встановлюється коронка.

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram