Європейська мережа медичних лабораторій Сінево та Національний інститут серцево-судинної хірургії Амосова підписали меморандум про співпрацю

Європейська мережа медичних лабораторій Сінево Україна та Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова підписали меморандум про співпрацю та надання компанії статусу «Сінево – лабораторний партнер НІССХ ім. М.М. Амосова»

Новий виток кооперації, яка триває четвертий рік поспіль, спрямований на допомогу пацієнтам НІССХ ім. М.М. Амосова, які готуються до трансплантації серця, чи проходять реабілітацію після операції. В межах співпраці Сінево надасть 500 спеціалізованих досліджень для пацієнтів та донорів.

Метою спільного проєкту є не лише традиційна благодійна колаборація, спрямована на порятунок українських сердець, але й підвищення обізнаності населення щодо ризиків, які несуть серцево-судинні захворювання (ССЗ), сучасних можливостей їх ранньої діагностики та профілактики. Адже лише в Україні незмінні «супутники» цивілізації, ССЗ, забирають життя більше ніж 400 тисяч осіб щорічно. Найчастіше українці страждають від інсультів та інфарктів міокарда, а це саме ті захворювання, яким можна і треба запобігати. Тим, чия єдина надія – отримання нового серця, надасть підтримку потужна трансплантаційна команда інституту і лабораторний партнер – Сінево.
Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram