Перенесення термінів Львівського Медичного Форуму та виставки «ГалМед»

Шановні експоненти, відвідувачі та партнери Львівського Медичного Форуму та міжнародної виставки «ГалМед».

Вперше, впродовж тридцятирічної історії існування нашої фірми, ми вимушені були скасувати проведення виставкових заходів, запланованих на перше півріччя цього року. З цієї причини не відбувся і Львівський Медичний Форум в раніше анонсовані терміни, а саме 7-9 квітня 2020 року.

Ми не хотіли зраджувати традиціям і планували все-таки провести цю подію, яка усі ці роки була щорічним і незмінним місцем Ваших ділових, партнерських та просто дружніх зустрічей.

Однак, усвідомлюючи свою відповідальність перед Вами, ми змушені прийняти відповідальне рішення і перенести виставку на наступний рік. Чому саме на наступний рік, а не скажімо, червень-липень чи навіть осінь? А причин, як Ви розумієте, є вдосталь: невизначеність у термінах як щодо спаду поширення пандемії, так і щодо завершення кінця карантинного періоду, заборону проведення масових заходів у найближчій перспективі.

Щиро бажаємо усім з найменшими втратами пережити цей складний час і стати сильнішими! Тільки взаєморозуміння та підтримка один одного допоможуть нам разом подолати ці кризові моменти.

Надіємось на Ваше розуміння та висловлюємо подяку тим, котрі мали намір брати участь чи відвідати виставку, допомагали у промоції заходу. Маємо надію, що наші партнерські стосунки будуть збережені та продовжаться у квітні 2021 року!

Ми залишаємося вірними нашим традиціям і докладемо максимум зусиль, щоб Львівський Медичний Форум залишався і надалі тим дієвим майданчиком для ділових, партнерських та дружніх зустрічей, яким він був усі ці роки.

Зичимо здоров`я! Бережіть себе та своїх рідних!

З повагою, Андрій Стегура, президент ПрАТ «Гал-ЕКСПО»

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram