МОЗ пропонуватиме КМУ оголосити повторний конкурс на посаду Голови НСЗУ

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко вніс пропозицію Кабінету міністрів України оголосити повторний конкурс на зайняття посади Голови Національної служби здоров'я України. Відповідний лист направлений прем’єр-міністру 2 липня.

“Сьогодні пройшов ще один етап конкурсного відбору на посаду Голови НСЗУ - співбесіди кандидатів . Я наполягав на відкритому та прозорому слуханні, тому запросив взяти участь в якості спостерігачів народних депутатів профільного комітету, членів Колегії міністерства охорони здоров’я та ради Громадського контролю при НСЗУ”, - наголосив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Нагадаємо, що 2 липня міністр провів співбесіди з кандидатами на зайняття посади Голови Національної служби здоров’я України. Відповідні повноваження делегував йому Кабінет Міністрів України.

Відповідно до протоколу засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби від 10.06.2021 No18/2021 до етапу співбесіди допустили трьох кандидатів, а саме Вадима Арістова, Тетяну Бойко та Андрія Віленського. 29 червня Андрій Віленський припинив за власним бажанням участь в цьому конкурсі.


Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram