Як працює система охорони здоров’я в Україні: для громадських організацій проведуть серію тренінгів

У червні Проект USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» оголосить конкурс на підтримку комунікаційних кампаній щодо змін у медичній сфері.

Для представників громадських організацій України, за ініціативи Проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я», відбудуться тренінги щодо ефективної комунікації та успішної адвокації - «Комунікації для ГО» та «Адвокація для ГО».

Учасники «Комунікацій для ГО» дізнаються, як працює система охорони здоров’я України та до чого варто прагнути. А також навчаться вибудовувати комунікаційну кампанію – від ідеї до реалізації та оцінки її ефективності.

Тренерами виступатимуть:
· співзасновник UHC, заступник міністра охорони здоров’я 2016-2019 рр Павло Ковтонюк;
· експертка з комунікацій в громадському та державному секторах Українського центру охорони здоров’я (UHC) Юлія Мартиненко,.

Для участі у тренінгу «Комунікації для ГО» слід до 9 червня заповнити форму реєстрації:
- 29 червня (10:00 – 16:30) запосиланням;
- 30 червня (11:00 – 17:30)за посиланням.

На тренінгу «Адвокація для ГО» навчатимуть працювати з групами впливу і зацікавленими сторонами, а також, як робити адвокаційні кампанії успішними.

Тренери:
· директорка з комунікацій UHC Анна Цяцько;
· иректорка UHC, співзасновниця БФ «Таблеточки» Ірина Немирович.

Для участі у тренінгу «Адвокація для ГО» потрібно до 10 червня заповнити форму реєстрації:
- 16 червня (11:00 – 16:30)за посиланням
- 17 червня (10:00 – 15:30)за посиланням;
- 23 червня (11:00 – 16:30)за посиланням;
- 6 липня (10:00 – 15:30) за посиланням;
- 7 липня (10:00 – 16:30)за посиланням.

Максимальна кількість учасників одного тренінгу – 20 осіб. Реєстрація на кожен окремий тренінг буде закрита одразу після того, як групу буде укомплектовано.

Від однієї неурядової організації на тренінг може зареєструватись не більше 3 осіб. Після завершення реєстрації, відібрані учасники отримають від Проекту електронного лист з підтвердженням реєстрації та посиланням на тренінг у Zoom.

Також протягом червня 2021 року Проект USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» оголосить конкурс серед ГО на підтримку десяти комунікаційних кампаній, націлених на роз’яснення прав пацієнтів в рамках змін, що відбуваються у медичній сфері. Для ГО, які хочуть взяти участь у цьому конкурсі, участь у тренінгу з комунікацій є обов’язковою, участь у тренінгу з адвокації має рекомендаційний характер. За результатами комунікаційних кампаній визначать три найуспішніші. Організації-переможниці отримають можливість персонального супроводу та наставництва з боку тренерів з адвокації, комунікації або фандрейзингу.

Тренінги є частиною серії заходів для пацієнтських організацій, які проводить Проект USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я. Вони підготовлені за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), наданої від імені народу Сполучених Штатів Америки за підтримки Програми Уряду Великої Британії «Good Governance Fund.


Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram