Як зменшити виразність судин на обличчі?

В наш час медицина пропонує нові можливості в галузі лікування та косметології. Відкривається велика кількість медичних центрів, які надають послуги різних напрямків: хірургія, отоларингологія, естетична медицина. Остання дозволяє вирішувати широке коло проблеми для забезпечення гарного вигляду.

Впроваджуючи новітні технології, Львів може запропонувати широкий спектр послуг для українців та європейців, які обирають медичний туризм в Україну через його фінансову доступність та високий рівень послуг. Важливо зазначити, що якісні послуги надають як великі медичні установи, так і відносно невеликі клініки, які працюють в певному напрямку. До таких належить студія Тетяни Луцик, яка спеціалізується на послугах косметології. До особливостей студії належить надання актуальної послуги лазерного видалення судин у Львові https://tetyanalutsyk.com.ua/lazerne-vidalenna-sudin-u-l-vovi.

Проблема виразності судин

Проблема виразності судин є досить актуальною і може бути викликана рядом факторів:

  • генетична схильність;
  • стрес і перевтома;
  • хвороби серця і судин;
  • порушення гормонального балансу;
  • переохолодження та ін.

Дія цих факторів може призвести до надмірної виразності судин, що переходить у відповідні захворювання: купероз, розацеа, судинні зірочки.

Сьогодні одним із найбільш ефективних способів лікування виразності судин обличчя є використання лазера.

Лазерне видалення судин

Апаратне видалення судин стає "золотим стандартом" завдяки ряду переваг:

  • безболісність маніпуляції;
  • відсутність пошкодження;
  • процедура триває кілька хвилин;
  • не потрібна реабілітація.

Принцип лазерного видалення судин полягає у здатності крові поглинати світловий потік і перетворювати його у теплову енергію. Під дією тепла стінки судин злипаються, склерозуються, а згодом розсмоктуються.

Результат лазерного видалення судин

Студія Тетяни Луцик використовує сучасний лазер QuadroStar Pro Yellow від німецької компанії Asclepion, яка має 40 років досвіду виготовлення медичного обладнання.

Лазер QuadroStar Pro Yellow

Варто зазначити, що в окремих випадках процедура лазерного видалення судин не може бути проведена. До протипоказів відносяться: підозра на злоякісний характер новоутворення, період вагітності та лактації, порушення згортання крові та деякі інші фактори. Тому, перед використанням процедури проконсультуйтеся з лікарем та дотримуйтеся його рекомендацій щодо підготовки до видалення судин.

Таким чином, сучасні технології дозволяють швидко розв'язати проблему зі шкірою обличчя. Не відкладайте лікування "на потім", станьте гарними вже зараз.

Джерело - Косметологія у Львові Студія Тетяни Луцик https://tetyanalutsyk.com.ua

Перейти в каталог новин

Партнери

  • Zdorovi.ua
    Zdorovi.ua
    Пошук та бронювання лікарських засобів. З нами ви економите до 35% - Пошук ліків

Новини за розділами

Розсилка новин

Отримуйте дайджест головних новин кілька разів на місяць

Події

Останні новини

Ми в соц. мережах

Читати новини в Telegram та Instagram